Coronatest Duitsland vakantie & reizen

Ga je op vakantie en heb je hier een coronatest voor nodig als toegangsbewijs? Bij ons kun je een PCR-test en antigeen sneltest gemakkelijk en snel afnemen door heel Nederland. Onze testen zijn RIVM gevalideerd en komen inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€89,-

Spoed PCR-test

€129,-

Welke coronatest is nodig voor Duitsland?

Disclaimer: Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Voor de meest recente informatie betreft de benodigde test kijk op Nederland wereldwijd.

Eisen Duitsland aan inreizen

Om naar Duitsland te reizen is een negatieve uitslag van een coronatest nodig wanneer men niet in het bezit is van een vaccinatie- of herstelbewijs.

Leeftijdsgrens testverplichting Duitsland

De bovenstaande regels gelden voor alle reizigers.

Boek hier de coronatest voor Duitsland

Locaties PCR-test met reiscertificaat Duitsland

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam
vakantie duitsland corona reizen

Reisadvies buitenland

Ben je van plan om te reizen naar Duitsland? Dan is het verplicht om in het bezit te zijn van een negatieve coronatest uitslag. Testservice biedt RIVM gevalideerde coronatesten aan. Maak nu gemakkelijk en snel een afspraak op een van onze testlocaties!

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Duitsland en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels het Ministerie van Buitenlandse Zaken of de ANWB Reiswijzer.

Op vakantie naar Duitsland in 2022

Als buurland van Nederland is Duitsland een populaire vakantiebestemming. Duitsland staat bekend om haar rijke geschiedenis, prachtige natuurgebieden en schitterende steden. De hoofdstad en tevens meest bezochte stad van Duitsland is Berlijn, waar je de Berlijnse muur, de Brandenburger Tor en het Potsdamer Platz vindt. Andere populaire steden zijn München, Hamburg en Keulen. Zugspitze, Heidelberg, Saksisch Zwitserland en het Zwarte Woud zijn daarnaast bekende toeristische gebieden in Duitsland.

Wat is een coronatest?

Een coronatest is een test waarmee kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Er bestaan verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Een antigeen sneltest geeft binnen een korte periode de uitslag, waardoor je zeer snel weet of je op dat moment besmet bent met het virus. De uitslag van een PCR-test duurt iets langer, maar geeft tevens een iets nauwkeuriger resultaat. Bovendien komt de PCR-test met een internationaal reiscertificaat, wat een vereiste is om veel landen binnen te komen. Een antigeen sneltest bevat dit niet en is daarom niet altijd geschikt om mee te reizen.

Zowel de antigeen sneltest als de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen worden afgenomen op een van onze testlocaties. Boek hier gemakkelijk een coronatest afspraak op de door jou gewenste datum!

Locaties coronatest vakantie Duitsland

Testservice heeft verschillende locaties waar je een coronatest kunt doen om naar Duitsland te mogen reizen. Je kunt een afspraak maken op verschillende locaties. Boek nu je afspraak op de door jouw gewenste locatie.

Kosten coronatest voor reizen naar Duitsland

Bij Testservice.nl boek je eenvoudig een coronatest voor competitieve prijzen. Boek je coronatest hier.

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Wil jij dit jaar op vakantie naar Duitsland?

Wil je dit jaar op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test of antigeen sneltest met reiscertificaat op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak