Coronatest Egypte vakantie & reizen

Ga je op vakantie en heb je hier een coronatest voor nodig als toegangsbewijs? Bij ons kun je een PCR-test en antigeen sneltest gemakkelijk en snel afnemen door heel Nederland. Onze testen zijn RIVM gevalideerd en komen inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€89,-

Spoed PCR-test

€129,-

Welke coronatest is nodig voor Egypte?

Disclaimer: Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Voor de meest recente informatie betreft de benodigde test kijk op Nederland wereldwijd.

Vakantie Egypte coronatest

Om naar Egypte te reizen is een negatieve antigeen sneltest met reiscertificaat (non COVID verklaring) verplicht. De test en het certificaat mogen daarbij niet ouder zijn dan 24 uur voor aankomst. 

Let op! De CoronaCheck-app is niet geldig in Egypte. Het is daarom van belang dat de testuitslag of het vaccinatiebewijs wordt uitgeprint.

Leeftijdsgrens coronatest Egypte

De bovenstaande regels gelden voor alle buitenlandse reizigers vanaf 12 jaar.

Boek hier de coronatest voor Egypte

Locaties PCR-test met reiscertificaat Egypte

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam
vakantie Egypte corona reizen

Reisadvies buitenland

Wil je op vakantie naar Egypte? Dan is het verplicht om een negatieve corona testuitslag te laten zien. Testservice biedt coronatesten aan, inclusief erkend reiscertificaat. Onze testen zijn officieel goedgekeurd en gevalideerd door het RIVM. Maak nu snel een afspraak op een van onze testlocaties!

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Egypte en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels Het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Op vakantie naar Egypte in 2022

Egypte staat vooral bekend om haar rijke geschiedenis. Zo vind je er piramides, ruines en koningsgraven, zoals bijvoorbeeld van Toetanchamon en Ramses. Verder staat het land bekend om haar specerijen, mooie stranden en de langste rivier ter wereld: de Nijl. Veel toeristen komen dan ook naar Egypte voor een strandvakantie, een duiktrip of een Nijl-cruise. Vooral de badplaatsen Hurghada en Sharm el-Sheikh zijn geliefd onder Westerse reizigers, maar ook Cairo, Luxor, de piramides van Gizeh, Dahab, Salah El-Din Citadel en Makadi Bay zijn populaire plekken om te bezoeken.

Alles over het reiscertificaat

Wanneer je een negatieve PCR-test uitslag hebt, ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat. Met dit certificaat kun je vervolgens naar Egypte reizen. Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Type test: bij ons is dat de ‘PCR’
  • Testresultaat: dient negatief te zijn
  • Voor- en achternaam: overeenkomstig met het paspoort
  • Datum en tijd van afname van de test
  • Gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Een coronatest is een test waarmee kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Testservice biedt verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Een antigeen sneltest geeft snel de uitslag, waardoor je direct weet of je besmet bent met het virus op dat moment. De uitslag van een PCR-test duurt wat langer, maar geeft een iets nauwkeuriger resultaat. De antigeen sneltest is in veel gevallen niet geschikt om mee te reizen.

De antigeen sneltest en de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen beiden worden afgenomen op een van onze testlocaties. Boek hier gemakkelijk een afspraak op de door jou gewenste datum.

Kosten PCR-test voor reizen naar Egypte

Bij Testservice.nl boek je eenvoudig een coronatest voor competitieve prijzen. Boek je coronatest hier.

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Wil jij dit jaar op vakantie naar Egypte?

Wil je dit jaar op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test of antigeen sneltest met reiscertificaat op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak