Coronatest Egypte vakantie & reizen

Ga je op vakantie heb je hiervoor een coronatest nodig? Bij ons kan je deze test gemakkelijk en snel afnemen, in heel Nederland. Onze sneltesten & PCR-testen zijn RIVM gevalideerd en inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

PCR-test

€99,-

Antigeen sneltest

€45,-
bij elke test

Welke coronatest is nodig voor Egypte?

Vakantie Egypte coronatest

Om naar Egypte te reizen is een negatieve PCR-test met reiscertificaat (non COVID verklaring) verplicht. De test en het certificaat mogen daarbij niet ouder zijn dan 72 uur voor aankomst. Deze regels gelden niet als u twee coronavaccinaties heeft gehad. Let op! De CoronaCheck-app is niet geldig in Egypte. Het is daarom van belang dat de testuitslag of het vaccinatiebewijs word uitgeprint.

Leeftijdsgrens coronatest Egypte

De bovenstaande regels gelden voor alle buitenlandse reizigers vanaf 6 jaar.

Boek hier de coronatest voor Egypte

Locaties PCR-test met reiscertificaat Egypte

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

Den Haag

Boekhorststraat 12, 2512 CR, Den Haag
vakantie Egypte corona reizen

Reisadvies buitenland

Wil je op vakantie naar Egypte? Dan is het verplicht om een negatieve corona testuitslag te laten zien. Testservice biedt coronatesten aan, inclusief erkend reiscertificaat. Onze testen zijn officieel goedgekeurd en gevalideerd door het RIVM. Maak nu snel een afspraak op een van onze testlocaties!

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Egypte en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels Het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Op vakantie naar Egypte in 2021

Egypte staat vooral bekend om haar rijke geschiedenis. Zo vind je er piramides, ruines en koningsgraven, zoals bijvoorbeeld van Toetanchamon en Ramses. Verder staat het land bekend om haar specerijen, mooie stranden en de langste rivier ter wereld: de Nijl. Veel toeristen komen dan ook naar Egypte voor een strandvakantie, een duiktrip of een Nijl-cruise. Vooral de badplaatsen Hurghada en Sharm el-Sheikh zijn geliefd onder Westerse reizigers, maar ook Cairo, Luxor, de piramides van Gizeh, Dahab, Salah El-Din Citadel en Makadi Bay zijn populaire plekken om te bezoeken.

Alles over het reiscertificaat

Wanneer je een negatieve PCR-test uitslag hebt, ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat. Met dit certificaat kun je vervolgens naar Egypte reizen. Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Type test: bij ons is dat de ‘PCR’
  • Testresultaat: dient negatief te zijn
  • Voor- en achternaam: overeenkomstig met het paspoort
  • Datum en tijd van afname van de test
  • Gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Een coronatest is een test waarmee kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Testservice biedt verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Een antigeen sneltest geeft binnen 15 minuten de uitslag, waardoor je direct weet of je besmet bent met het virus op dat moment. De uitslag van een PCR-test duurt maximaal 24 uur, maar geeft een iets nauwkeuriger resultaat. De antigeen sneltest is in veel gevallen niet geschikt om mee te reizen.

De antigeen sneltest en de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen beiden worden afgenomen op een van onze vijf testlocaties. Boek hier gemakkelijk een afspraak op de door jou gewenste datum.

Kosten PCR-test voor reizen naar Egypte

De kosten voor een PCR-test bedragen €99,- Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt. De PCR-test is inclusief internationaal erkend reiscertificaat.

Certificaat

Bij een negatieve uitslag ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Thuis en op locatie testen mogelijk. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorg professionals.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Egypte?

Wil je deze zomer op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test met certificaat of sneltest op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak