Coronatest Engeland vakantie & reizen

Ga je op vakantie heb je hiervoor een coronatest nodig? Bij ons kan je deze test gemakkelijk en snel afnemen, in heel Nederland. Onze sneltesten & PCR-testen zijn RIVM gevalideerd en inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

PCR-test

€99,-

Antigeen sneltest

€45,-
bij elke test

Welke coronatest is nodig voor Engeland?

Eisen Engeland reiscertificaat

Bij aankomst in Engeland is het laten zien van een negatieve coronatest vereist. Dit mag zowel een antigeen sneltest of een PCR-test zijn. De test moet maximaal 72 uur voor vertrek zijn afgenomen. Daarna bent je verplicht om in quarantaine te gaan. Voor vertrek moet je een afspraak maken voor een PCR-test op dag 2 en dag 8 van de quarantaine in Engeland.

Wanneer je in het bezit bent van een coronabewijs is een negatieve testuitslag niet verplicht om toegang te krijgen tot het land.

Leeftijdsgrens coronatest voor Engeland

Alle reizigers van 11 jaar en ouder dienen aan de bovenstaande verplichtingen te voldoen.

Boek hier de coronatest voor Engeland

Locaties PCR-test met reiscertificaat Engeland

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

Den Haag

Boekhorststraat 12, 2512 CR, Den Haag
vakantie engeland corona reizen

Reisadvies buitenland

De coronamaatregelen en vereiste documenten kunnen per land erg verschillend zijn. Daarnaast veranderen de inreisbeperkingen regelmatig. Dit geldt ook voor Engeland. Voor een een actueel overzicht van alle maatregelen en eisen kun je terecht bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken of de ANWB Reiswijzer.

Coronatest voor Engeland

Alle landen hebben momenteel coronamaatregelen opgesteld om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vaak dien je daarom een negatieve testuitslag te laten zien om een land binnen te komen.

Op vakantie naar Engeland in 2021

Engeland kent veel culturele steden als Cambridge, Oxford en Canterbury, maar ook grote steden als Londen, Liverpool, Manchester en Southampton. Naast steden staat Engeland ook bekend om haar mooie natuurgebieden, zoals het nationale park Lake District.

Alles over het reiscertificaat

Wanneer je negatief getest bent op het coronavirus, ontvang je van ons een reiscertificaat. Het soort certificaat verschilt per test. Kijk dus goed welk certificaat noodzakelijk is voor jouw vakantiebestemming. Voor Engeland zijn beide certificaten voldoende om het land binnen te komen.

  • Het type test: een antigeen sneltest of een PCR-test
  • Het testresultaat: deze dient negatief te zijn
  • De voor- en achternaam: dit dient overeenkomstig te zijn met het paspoort
  • De datum en tijd van de afname van de test
  • De gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Er zijn verschillende soorten coronatesten die kunnen aantonen of je besmet bent met het COVID-19 virus. Met onze antigeen sneltest krijg je binnen 30 minuten het resultaat en weet je dus direct of je besmet bent met het virus. Ten opzichte van de antigeen sneltest is de PCR-test in veel gevallen geschikt om mee te reizen en komt deze samen met een internationaal reiscertificaat. De uitslag is daarbij binnen maximaal 24 uur bekend.

Ga voorbereid op reis naar Engeland. Boek een afspraak op een van onze testlocaties.

Kosten coronatest voor reizen naar Engeland

De kosten voor een PCR-test bedragen €99,- Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt. De kosten voor een antigeen sneltest bij Testservice bedragen €45,-. De uitslag van deze test is binnen 30 minuten bekend.

Certificaat

Bij een negatieve uitslag ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Thuis en op locatie testen mogelijk. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorg professionals.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Engeland?

Wil je deze zomer op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test met certificaat of sneltest op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak