Coronatest Hongarije vakantie & reizen

Ga je op vakantie heb je hiervoor een coronatest nodig? Bij ons kan je deze test gemakkelijk en snel afnemen, in heel Nederland. Onze sneltesten & PCR-testen zijn RIVM gevalideerd en inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

PCR-test

€99,-

Antigeen sneltest

€45,-
bij elke test

Welke coronatest is nodig voor Hongarije?

Coronatest Hongarije

Wanneer je niet in het bezit bent van een coronabewijs, dien je 2 negatieve PCR-testen af te nemen met een tussenpoos van ten minste 48 uur. Hiervan mag de eerste test ook uit de EU/de VS en Canada afkomstig zijn en de tweede test dient verplicht in Hongarije afgenomen tew orden, binnen 5 dagen na aankomst. 

Leeftijdsgrens coronatest Hongarije

De bovenstaande regels gelden voor alle reizigers.

Boek hier de coronatest voor Hongarije

Locaties PCR-test met reiscertificaat Hongarije

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

Den Haag

Boekhorststraat 12, 2512 CR, Den Haag
vakantie Hongarije corona reizen

Reisadvies buitenland

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Hongarije en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Momenteel geldt er een inreisverbod, maar dit kan over een aantal weken anders zijn. Mocht je van plan zijn om binnenkort naar Hongarije te reizen, blijf dan op de hoogte van de actuele status via Het Ministerie van Buitenlandse Zaken

Vakantie Hongarije Corona 2021

Hongarije staat bekend om haar lange historie, grote stukken ongerepte natuur en warmwaterbronnen. De hoofdstad en tevens meest populaire stad van het land is Boedapest. Andere bekende plekken in Hongarije zijn het Balatonmeer, de Poesta, Debrecen, Szeged en Eger.

Alles over het reiscertificaat

Het reiscertifcaat van de PCR-test en antigeen sneltest zijn verschillend. Kijk dus goed welk certificaat vereist is voor jouw vakantiebestemming.

  • Type test: bij ons is dat antigeen sneltest of de PCR-test
  • Testresultaat: dient negatief te zijn
  • Voor- en achternaam: overeenkomstig met het paspoort
  • Datum en tijd van afname van de test
  • Gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Testservice biedt verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Met deze test kan worden aangetoond of je besmet bent met het COVID-19 virus. Een antigeen sneltest laat binnen 15 minuten de uitslag zien, waardoor je direct zekerheid hebt. De uitslag van een PCR-test duurt maximaal 24 uur, maar geeft tevens een iets nauwkeuriger resultaat.

Onze testen (inclusief reiscertificaat) kunnen worden afgenomen op een van onze vijf testlocaties. Boek hier gemakkelijk een afspraak op de door jou gewenste datum en ga goed voorbereid op reis!

Kosten PCR-test voor reizen naar Hongarije

De kosten voor een antigeen sneltest zijn €45,- Het resultaat ontvang je daarbij binnen 30 minuten. De kosten voor een PCR-test bedragen €99,- Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt.

Certificaat

Bij een negatieve uitslag ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Thuis en op locatie testen mogelijk. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorg professionals.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Hongarije?

Wil je deze zomer op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test met certificaat of sneltest op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak