Coronatest Hongarije vakantie & reizen

Ga je op vakantie en heb je hier een coronatest voor nodig als toegangsbewijs? Bij ons kun je een PCR-test en antigeen sneltest gemakkelijk en snel afnemen door heel Nederland. Onze testen zijn RIVM gevalideerd en komen inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€89,-

Spoed PCR-test

€129,-

Welke coronatest is nodig voor Hongarije?

Coronatest Hongarije

Disclaimer: Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Voor de meest recente informatie betreft de benodigde test kijk op Nederland wereldwijd.

Naast de PCR-test die je afneemt in Nederland, moet je vervolgens een tweede PCR-test afnemen in Hongarije zelf. Er moet minimaal 48 uur tussen de twee testen zitten. 

Leeftijdsgrens coronatest Hongarije

De bovenstaande regels gelden voor alle reizigers.

Boek hier de coronatest voor Hongarije

Locaties PCR-test met reiscertificaat Hongarije

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam
vakantie Hongarije corona reizen

Reisadvies buitenland

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Hongarije en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Momenteel geldt er een inreisverbod, maar dit kan over een aantal weken anders zijn. Mocht je van plan zijn om binnenkort naar Hongarije te reizen, blijf dan op de hoogte van de actuele status via Het Ministerie van Buitenlandse Zaken

Vakantie Hongarije Corona 2022

Hongarije staat bekend om haar lange historie, grote stukken ongerepte natuur en warmwaterbronnen. De hoofdstad en tevens meest populaire stad van het land is Boedapest. Andere bekende plekken in Hongarije zijn het Balatonmeer, de Poesta, Debrecen, Szeged en Eger.

Alles over het reiscertificaat

Het reiscertifcaat van de PCR-test en antigeen sneltest zijn verschillend. Kijk dus goed welk certificaat vereist is voor jouw vakantiebestemming.

  • Type test: bij ons is dat antigeen sneltest of de PCR-test
  • Testresultaat: dient negatief te zijn
  • Voor- en achternaam: overeenkomstig met het paspoort
  • Datum en tijd van afname van de test
  • Gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Testservice biedt verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Met deze test kan worden aangetoond of je besmet bent met het COVID-19 virus. Een antigeen sneltest laat binnen een kort tijdsbestek de uitslag zien, waardoor je direct zekerheid hebt. De uitslag van een PCR-test duurt wat langer, maar geeft tevens een iets nauwkeuriger resultaat.

Onze testen (inclusief reiscertificaat) kunnen worden afgenomen op een van onze vijf testlocaties. Boek hier gemakkelijk een afspraak op de door jou gewenste datum en ga goed voorbereid op reis!

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Wil jij dit jaar op vakantie naar Hongarije?

Wil je dit jaar op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test of antigeen sneltest met reiscertificaat op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak