Coronatest IJsland vakantie & reizen

Ga je op vakantie en heb je hier een coronatest voor nodig als toegangsbewijs? Bij ons kun je een PCR-test en antigeen sneltest gemakkelijk en snel afnemen door heel Nederland. Onze testen zijn RIVM gevalideerd en komen inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€89,-

Spoed PCR-test

€129,-

Welke coronatest is nodig voor IJsland?

Disclaimer: Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Voor de meest recente informatie betreft de benodigde test kijk op Nederland wereldwijd.

Vakantie IJsland Corona reisverklaring

Om naar IJsland te kunnen reizen is een negatieve testuitslag verplicht. Als je in bezit bent van een coronabewijs is een antigeen sneltest genoeg, zonder coronabewijs is een PCR-test van belang.

Leeftijdsgrens coronatest voor IJsland

De bovenstaande eisen om IJsland binnen te treden gelden voor alle buitenlandse reizigers. Tevens voor kinderen vanaf 16 jaar.

Boek hier de coronatest voor IJsland

Locaties PCR-test met reiscertificaat IJsland

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam
vakantie Ijsland corona reizen

Reisadvies buitenland

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar IJsland en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels Het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Coronatest voor IJsland

De meeste landen willen zeker weten dat inkomende reizigers niet besmet zijn met het coronavirus op het moment dat zij het land betreden. Daarom moet je momenteel voor vrijwel alle landen in staat zijn om een negatieve uitslag van een coronatest te laten zien.

Op vakantie naar IJsland in 2022

Ijsland staat het meest bekend om de prachtige natuur. Zo vind je er onder andere gletsjers, sneeuw, watervallen, ijsmeren, vulkanen en geisers. De hoofdstad van IJsland en tevens de noordelijkste hoofdstad ter wereld is Reykjavik. Andere bekende plekken en bezienswaardigheden in IJsland zijn Thingvellir National Park, de Blue Lagoon, de Mývatn Nature Baths, Natuurreservaat Dimmuborgir, de Godafoss waterval, de Dettifoss waterval, Geysir en Strokkur, de Vatnajökull-gletsjer, het Gletsjermeer Jökulsárlón, Seljalandsfoss en Fjaðrárgljúfur.

Alles over het reiscertificaat

Wanneer je een negatieve PCR-test uitslag hebt, ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat. Met dit certificaat kun je vervolgens naar IJsland reizen. Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Het type test: een antigeen sneltest of een PCR-test
  • Het testresultaat: deze dient negatief te zijn
  • De voor- en achternaam: dit dient overeenkomstig te zijn met het paspoort
  • De datum en tijd van de afname van de test
  • De gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Een coronatest is een test waarmee kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Er bestaan verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Een antigeen sneltest geeft binnen een korte periode de uitslag, waardoor je zeer snel weet of je op dat moment besmet bent met het virus. De uitslag van een PCR-test duurt iets langer, maar geeft tevens een iets nauwkeuriger resultaat. Zowel de antigeen sneltest als de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen worden afgenomen op een van onze testlocaties.

Boek hier gemakkelijk een afspraak op de door jou gewenste datum!

Kosten PCR-test en antigeen sneltest voor reizen naar IJsland

Bij Testservice.nl boek je eenvoudig een coronatest voor competitieve prijzen. Boek je coronatest hier.

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Wil jij dit jaar op vakantie naar IJsland?

Wil je dit jaar op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test of antigeen sneltest met reiscertificaat op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak