Coronatest Indonesië vakantie & reizen

Ga je op vakantie en heb je hier een coronatest voor nodig als toegangsbewijs? Bij ons kun je een PCR-test en antigeen sneltest gemakkelijk en snel afnemen door heel Nederland. Onze testen zijn RIVM gevalideerd en komen inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€89,-

Spoed PCR-test

€129,-

Welke coronatest is nodig voor Indonesië?

Disclaimer: Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Voor de meest recente informatie betreft de benodigde test kijk op Nederland wereldwijd.

Vakantie Indonesië Corona reisverklaring

De lokale autoriteiten van Indonesië hebben de grenzen tijdelijk gesloten voor alle reizigers. 

Leeftijdsgrens coronatest voor Indonesië

De bovenstaande eisen gelden voor alle reizigers.

Boek hier de coronatest voor Indonesië

Locaties PCR-test met reiscertificaat Indonesië

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam
vakantie Indonesië corona reizen

Reisadvies buitenland

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Indonesië en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Momenteel geldt er een inreisverbod, maar dit kan over een aantal weken anders zijn. Mocht je van plan zijn om binnenkort naar Laos te reizen, blijf dan op de hoogte van de actuele status via Het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Coronatest voor Indonesië

Momenteel hebben bijna alle landen inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers om verdere coronabesmettingen te voorkomen. In veel gevallen dien je daarom een negatieve testuitslag te laten zien om een land binnen te komen.

Op vakantie naar Indonesië in 2022

Indonesië staat bekend om haar rijke geschiedenis, prachtige natuur, vriendelijke bevolking en heerlijke keuken. De hoofdstad van Indonesië is Jakarta en ligt op het eiland Java. Andere bekende steden op dit eiland zijn Yogyakarta, waar je de Borobudur en de Prambanan vindt, Bogor, Bandung, Surabaya en Malang, vanwaaruit je de Bromo-vulkaan en de Ijen Krater kunt bezoeken.

Het bekendste en meest toeristische eiland van Indonesië is Bali. Hier trekken jaarlijks duizenden reizigers naartoe. Populaire plekken op Bali zijn Canggu, Lovina, Kuta, Seminyak, Ubud, Uluwatu en Sanur. In de buurt van Bali vind je de eilanden Lombok, Nusa Penida, Nusa Lembongan, Gili Air, Gili Meno en Gili Trawangan, die de afgelopen jaren ook steeds populairder zijn geworden.

Andere bekende eilanden van Indonesië zijn Sulawesi, Sumatra, Flores, Komodo, Sumba, Sumbawa, West-Papua, Kalimantan en de Molukken.

Alles over het reiscertificaat

Het bijkomende reiscertifcaat van een PCR-test en een antigeen sneltest zijn verschillend. Kijk dus goed welk certificaat vereist is voor jouw vakantiebestemming. Het reiscertificaat wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Het type test: een PCR-test
  • Het testresultaat: deze dient negatief te zijn
  • De voor- en achternaam: dit dient overeenkomstig te zijn met het paspoort
  • De datum en tijd van de afname van de test
  • De gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Een coronatest is een test waarmee kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Testservice biedt verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Een antigeen sneltest geeft binnen een korte tijd de uitslag, waardoor je direct weet of je besmet bent met het virus op dat moment. De uitslag van een PCR-test duurt maximaal iets langer, maar geeft een iets nauwkeuriger resultaat. De antigeen sneltest is in veel gevallen niet geschikt om mee te reizen.

De antigeen sneltest en de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen beiden worden afgenomen op een van onze testlocaties. Boek hier gemakkelijk een afspraak op de door jou gewenste datum.

Kosten PCR-test voor reizen naar Indonesië

Bij Testservice.nl boek je eenvoudig een coronatest voor competitieve prijzen. Boek je coronatest hier.

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Wil jij dit jaar op vakantie naar Indonesië?

Wil je dit jaar op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test of antigeen sneltest met reiscertificaat op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak