Coronatest Indonesië vakantie & reizen

Ga je op vakantie heb je hiervoor een coronatest nodig? Bij ons kan je deze test gemakkelijk en snel afnemen, in heel Nederland. Onze sneltesten & PCR-testen zijn RIVM gevalideerd en inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

PCR-test

€99,-

Antigeen sneltest

€45,-
bij elke test

Welke coronatest is nodig voor Indonesië?

Vakantie Indonesië Corona reisverklaring

Ook Indonesië heeft verschillende inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers. Momenteel is een negatieve PCR-test met een reiscertificaat verplicht om toegang te krijgen tot het eiland. Beiden mogen niet ouder zijn dan 72 uur voor vertrek. Wanneer je in het bezit bent van een coronabewijs is een coronatest niet verplicht. Echter is de CoronaCheck-app niet geldig in Indonesië en dien je in het bezit te zijn van een geprint vaccinatiebewijs en/of testbewijs.

Leeftijdsgrens coronatest voor Indonesië

De bovenstaande eisen gelden voor alle reizigers.

Boek hier de coronatest voor Indonesië

Locaties PCR-test met reiscertificaat Indonesië

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

Den Haag

Boekhorststraat 12, 2512 CR, Den Haag
vakantie Indonesië corona reizen

Reisadvies buitenland

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Indonesië en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Momenteel geldt er een inreisverbod, maar dit kan over een aantal weken anders zijn. Mocht je van plan zijn om binnenkort naar Laos te reizen, blijf dan op de hoogte van de actuele status via Het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Coronatest voor Indonesië

Momenteel hebben bijna alle landen inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers om verdere coronabesmettingen te voorkomen. In veel gevallen dien je daarom een negatieve testuitslag te laten zien om een land binnen te komen.

Op vakantie naar Indonesië in 2021

Indonesië staat bekend om haar rijke geschiedenis, prachtige natuur, vriendelijke bevolking en heerlijke keuken. De hoofdstad van Indonesië is Jakarta en ligt op het eiland Java. Andere bekende steden op dit eiland zijn Yogyakarta, waar je de Borobudur en de Prambanan vindt, Bogor, Bandung, Surabaya en Malang, vanwaaruit je de Bromo-vulkaan en de Ijen Krater kunt bezoeken.

Het bekendste en meest toeristische eiland van Indonesië is Bali. Hier trekken jaarlijks duizenden reizigers naartoe. Populaire plekken op Bali zijn Canggu, Lovina, Kuta, Seminyak, Ubud, Uluwatu en Sanur. In de buurt van Bali vind je de eilanden Lombok, Nusa Penida, Nusa Lembongan, Gili Air, Gili Meno en Gili Trawangan, die de afgelopen jaren ook steeds populairder zijn geworden.

Andere bekende eilanden van Indonesië zijn Sulawesi, Sumatra, Flores, Komodo, Sumba, Sumbawa, West-Papua, Kalimantan en de Molukken.

Alles over het reiscertificaat

Het bijkomende reiscertifcaat van een PCR-test en een antigeen sneltest zijn verschillend. Kijk dus goed welk certificaat vereist is voor jouw vakantiebestemming. Het reiscertificaat wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Het type test: een PCR-test
  • Het testresultaat: deze dient negatief te zijn
  • De voor- en achternaam: dit dient overeenkomstig te zijn met het paspoort
  • De datum en tijd van de afname van de test
  • De gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Een coronatest is een test waarmee kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Testservice biedt verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Een antigeen sneltest geeft binnen 15 minuten de uitslag, waardoor je direct weet of je besmet bent met het virus op dat moment. De uitslag van een PCR-test duurt maximaal 24 uur, maar geeft een iets nauwkeuriger resultaat. De antigeen sneltest is in veel gevallen niet geschikt om mee te reizen.

De antigeen sneltest en de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen beiden worden afgenomen op een van onze vijf testlocaties. Boek hier gemakkelijk een afspraak op de door jou gewenste datum.

Kosten PCR-test voor reizen naar Indonesië

De prijs van een PCR-test bij ons is €99,-. Wanneer je voor 13:00 bent getest, ontvang je diezelfde dag nog het resultaat. Test je na 13:00 uur, dan ontvang je uiterlijk 24 uur later de uitslag. De PCR-test is inclusief internationaal reiscertificaat.

Certificaat

Bij een negatieve uitslag ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Thuis en op locatie testen mogelijk. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorg professionals.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Indonesië?

Wil je deze zomer op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test met certificaat of sneltest op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak