Coronatest Kroatië vakantie & reizen

Ga je op vakantie en heb je hier een coronatest voor nodig als toegangsbewijs? Bij ons kun je een PCR-test en antigeen sneltest gemakkelijk en snel afnemen door heel Nederland. Onze testen zijn RIVM gevalideerd en komen inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€89,-

Spoed PCR-test

€129,-

Welke coronatest is er nodig voor Kroatië?

Disclaimer: Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Voor de meest recente informatie betreft de benodigde test kijk op Nederland wereldwijd.

Coronatest voor Kroatië

Veel landen hebben momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Daarom moet je momenteel voor vrijwel alle landen in staat zijn om een negatieve uitslag van een coronatest te laten zien.

Eisen Kroatië reisverklaring

Om naar Kroatië te reizen is een negatief testresultaat (die niet ouder is dan 24 uur voor aankomst) noodzakelijk. Dit mag een antigeen sneltest zijn. 

Leeftijdsgrens coronatest voor Kroatië

De bovenstaande eisen gelden voor kinderen vanaf 12 jaar of ouder.

vakantie kroatië corona reizen

Locaties PCR-test met reiscertificaat Kroatië

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam
sneltest pcr test corona

Reisadvies buitenland

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Kroatië en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels het Ministerie van Buitenlandse Zaken of de ANWB Reiswijzer.

Op vakantie naar Kroatië in 2022

Kroatië is de afgelopen jaren populair geworden als vakantieland. Het land staat niet alleen bekend om de prachtige kustlijn, maar ook om de uitgestrekte bossen, nationale parken en grote meren. De hoofdstad van Kroatië, Zagreb, is een sfeervolle stad met veel bezienswaardigheden. Ook de steden Rovinj, Dubrovniken en Split worden veel bezocht door vakantiegangers. Kroatië staat daarnaast bekend om de vele eilanden, zoals Krk, Vis, Hvar en Brač.

Alles over het reiscertificaat

Wanneer je een negatieve testuitslag hebt, ontvang je van ons een reiscertificaat. Het certifcaat van de PCR-test en antigeen sneltest zijn echter wel verschillend. Kijk dus goed welk certificaat je nodig hebt voor jouw vakantiebestemming.

Om naar Kroatië te reizen kunnen beide certificaten gebruikt worden. Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Het type test: een antigeen sneltest of een PCR-test
  • Het testresultaat: deze dient negatief te zijn
  • De voor- en achternaam: dit dient overeenkomstig te zijn met het paspoort
  • De datum en tijd van de afname van de test
  • De gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Een coronatest is een test waarmee kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Er bestaan verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Een antigeen sneltest geeft binnen 30 minuten de uitslag, waardoor je zeer snel weet of je op dat moment besmet bent met het virus. De uitslag van een PCR-test duurt iets langer (max. 24 uur), maar geeft tevens een iets nauwkeuriger resultaat. Daarnaast is de antigeen sneltest in veel gevallen niet geschikt om mee te reizen en een PCR-test wel. Echter is voor Kroatië een negatieve antigeen sneltest uitslag wel voldoende om het land binnen te komen.

Zowel de antigeen sneltest als de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen worden afgenomen op een van onze testlocaties. Maak hier een coronatest afspraak op de door jou gewenste datum!

Kosten PCR-test en antigeen sneltest voor reizen naar Kroatië

Bij Testservice.nl boek je eenvoudig een coronatest voor competitieve prijzen. Boek je coronatest hier.

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Wil jij dit jaar op vakantie naar Kroatië?

Wil je dit jaar op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test of antigeen sneltest met reiscertificaat op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak