Coronatest Laos vakantie & reizen

Ga je op vakantie en heb je hier een coronatest voor nodig als toegangsbewijs? Bij ons kun je een PCR-test en antigeen sneltest gemakkelijk en snel afnemen door heel Nederland. Onze testen zijn RIVM gevalideerd en komen inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€89,-

Spoed PCR-test

€129,-

Welke coronatest is nodig voor Laos?

Disclaimer: Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Voor de meest recente informatie betreft de benodigde test kijk op Nederland wereldwijd.

Reiscertificaat Laos

Het is op dit moment niet mogelijk om voor een toeristische vakantie naar Laos te reizen. Noodzakelijke reizigers dienen in het bezit te zijn van een negatieve coronatest uitslag om het land in te mogen. Dit moet een PCR-testuitslag zijn, inclusief een gezondheidsverklaring. De testuitslag en de verklaring mogen hierbij niet ouder zijn dan 72 uur voor vertrek

Leeftijdsgrens PCR-test voor Laos

De bovenstaande regels gelden voor alle buitenlandse reizigers.

Boek hier de coronatest voor Laos

Locaties PCR-test met reiscertificaat Laos

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam
vakantie Laos corona reizen

Reisadvies buitenland

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Laos en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Momenteel geldt er een inreisverbod voor vakantie Laos corona, maar dit kan over een aantal weken anders zijn. Mocht je van plan zijn om binnenkort naar Laos te reizen, blijf dan op de hoogte van de actuele status via het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Reizen naar Laos

Wil je op vakantie naar Laos? Dan is het mogelijk verplicht om een negatieve corona testuitslag te laten zien. Testservice biedt coronatesten aan, inclusief erkend reiscertificaat. Onze testen zijn officieel goedgekeurd en gevalideerd door het RIVM. Maak nu snel een afspraak op een van onze testlocaties!

Op vakantie naar Laos in 2022

Laos staat bekend om haar prachtige natuur, vriendelijke bevolking en uitstekende backpack cultuur. Laos kent een aantal bekende steden, zoals de hoofdstad Vientiane, Pakse en het prachtige Luang Prabang. Vang Vieng is daarnaast een populaire bestemming onder backpackers, vanwege het tuben en dichtbij gelegen grotten. Ook Si Phan Don, de ‘4000 Islands’ in het zuiden van Laos, trekken jaarlijks veel bezoekers. De bekendste eilanden zijn Don Khong, Dhon Khon en Don Det.

Het internationale reiscertificaat

Het bijkomende reiscertifcaat van een PCR-test en een antigeen sneltest zijn verschillend. Kijk dus goed welk certificaat vereist is voor jouw vakantiebestemming. Het document wordt op 5 punten gecontroleerd:

  • Het type test: een PCR-test
  • Het testresultaat: deze dient negatief te zijn
  • De voor- en achternaam: dit dient overeenkomstig te zijn met het paspoort
  • De datum en tijd van de afname van de test
  • De gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Een coronatest is een test waarmee kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Testservice biedt verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Een antigeen sneltest geeft binnen een kort tijdsbestek de uitslag, waardoor je direct weet of je besmet bent met het virus op dat moment. De uitslag van een PCR-test duurt maximaal wat langer, maar geeft een iets nauwkeuriger resultaat. 

De antigeen sneltest en de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen beiden worden afgenomen op een van onze testlocaties. Boek een coronatest afspraak op de door jou gewenste datum.

Kosten PCR-test voor reizen naar Laos

Bij Testservice.nl boek je eenvoudig een coronatest voor competitieve prijzen. Boek je coronatest hier.

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Wil jij dit jaar op vakantie naar Laos?

Wil je dit jaar op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test of antigeen sneltest met reiscertificaat op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak