Coronatest Luxemburg vakantie & reizen

Ga je op vakantie en heb je hier een coronatest voor nodig als toegangsbewijs? Bij ons kun je een PCR-test en antigeen sneltest gemakkelijk en snel afnemen door heel Nederland. Onze testen zijn RIVM gevalideerd en komen inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€89,-

Spoed PCR-test

€129,-

Welke coronatest is nodig voor Luxemburg?

Disclaimer: Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Voor de meest recente informatie betreft de benodigde test kijk op Nederland wereldwijd.

Eisen Luxemburg aan coronatest

Alle reizigers die per vliegtuig Luxemburg in willen reizen dienen voor aanvang van de vlucht een negatieve antigeen sneltest uitslag te laten zien. De testuitslag mag niet ouder zijn dan 24 uur voor aanvang van de vlucht en mag zowel elektronisch als op papier worden getoond.

Leeftijdsgrens coronatest voor Luxemburg

De bovenstaande eisen om Luxemburg binnen te treden, gelden voor alle reizigers van 12 jaar en ouder die per vliegtuig het land in willen reizen.

Boek hier de coronatest voor Luxemburg

Locaties PCR-test met reiscertificaat Luxemburg

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam
vakantie luxemburg corona reizen

Reisadvies Luxemburg

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Luxemburg en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels het Ministerie van Buitenlandse Zaken of de ANWB Reiswijzer.

Coronatest voor Luxemburg

De meeste landen willen er zeker van zijn dat inkomende reizigers niet besmet zijn met het coronavirus wanneer zij het land betreden. Daarom moet je momenteel voor vrijwel alle landen in het bezit zijn van een negatieve coronatest-uitslag. Voor Luxemburg geldt dit enkel voor reizigers die via de luchthaven het land willen binnentreden.

Op vakantie naar Luxemburg in 2022

Luxemburg is een populaire Europese vakantiebestemming en staat bekend om haar prachtige natuur, pittoreske dorpjes en vele kastelen. De hoofdstad en tevens grootste stad van het land is het gelijknamige Luxemburg. Andere bekende plaatsen en gebieden zijn Esch Sur Alzette, Echternach, Müllerthal, de Moezelvallei, Eisch en de Luxemburgse Ardennen.

Wat is een coronatest?

Een coronatest is een test waarmee kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Er bestaan verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Een antigeen sneltest geeft binnen een snelle tijd de uitslag, waardoor je direct weet of je op dat moment besmet bent met het virus. De uitslag van een PCR-test duurt iets langer, maar geeft tevens een iets nauwkeuriger resultaat. Bovendien komt de PCR-test met een internationaal reiscertificaat, wat een vereiste is om veel landen binnen te komen. Een antigeen sneltest bevat dit niet en is daarom niet altijd geschikt om mee te reizen.

Zowel de antigeen sneltest als de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen worden afgenomen op een van onze testlocaties. Boek gemakkelijk een coronatest afspraak op de door jou gewenste datum!

Kosten coronatest voor reizen naar Luxemburg

Bij Testservice.nl boek je eenvoudig een coronatest voor competitieve prijzen. Boek je coronatest hier.

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Wil jij dit jaar op vakantie naar Luxemburg?

Wil je dit jaar op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test of antigeen sneltest met reiscertificaat op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak