Coronatest Malta vakantie & reizen

Ga je op vakantie en heb je hier een coronatest voor nodig als toegangsbewijs? Bij ons kun je een PCR-test en antigeen sneltest gemakkelijk en snel afnemen door heel Nederland. Onze testen zijn RIVM gevalideerd en komen inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€89,-

Spoed PCR-test

€129,-

Disclaimer: Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Voor de meest recente informatie betreft de benodigde test kijk op Nederland wereldwijd.

Reisverklaring eisen Malta

Binnenkort op vakantie naar Malta? Om Malta in te reizen heb moet je in bezit zijn van een negatieve uitslag met het bijbehorende reiscertificaat. Malta werkt samen met de CoronaCheck-app dus open bij binnenkomst je app met daarin geladen documenten.

Momenteel wanneer je in bezit bent van een coronabewijs hoef je voor Malta geen negatieve testuitslag bij je te hebben.

Leeftijdsgrens coronatest voor Malta

Kinderen tot en met 4 jaar hoeven niet getest worden.

Boek hier de coronatest voor Malta

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam
vakantie Malta corona reizen

Reisadvies buitenland

De inreisbeperkingen kunnen voor elk land regelmatig fluctueren. Een actueel overzicht met alle eisen en maatregelen kun je vinden op Het Ministerie van Buitenlandse Zaken of de ANWB Reiswijzer.

Malta coronatest

Voor een PCR-test of antigeen sneltest zijn er diverse testlocaties in Nederland van Testservice. In onder andere Amsterdam, Hoofddorp en Den Haag kun je een PCR-test met reiscertificaat afnemen.

Vakantie Malta in 2022

Op zoek naar een avontuurlijke vakantiebestemming? Malta is een eiland met mooie stranden, gezellige steden, historie en een bruisend nachtleven. Het voordeel van Malta is dat het niet een enorm eiland is. Wanneer je klaar bent met een plek kun je gemakkelijk door naar de volgende locatie voor weer andere avonturen!

Alles over het reiscertificaat

Als je in een negatieve PCR-test of antigeen sneltest uitslag binnen krijgt van ons, ontvang je daarbij het bijbehorende internationaal reiscertificaat. Met dit certificaat kun je vervolgens naar Malta reizen.

Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Het type test: een antigeen sneltest of een PCR-test
  • Het testresultaat: deze dient negatief te zijn
  • De voor- en achternaam: dit dient overeenkomstig te zijn met het paspoort
  • De datum en tijd van de afname van de test
  • De gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Door middel van een PCR-test of antigeen sneltest kun je aantonen of iemand besmet is met COVID-19. Wij bieden naast een PCR-test ook een antigeen sneltest aan. Bij een antigeen sneltest ontvang je de uitslag binnen een kort tijdsbestek. Echter bij een PCR-test kan de ontvangst van de uitslag wat langer duren. Bij beide testuitslagen ontvang je een internationaal reiscertificaat. 

De antigeen sneltest en de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen worden afgenomen op een van de testlocaties van Testservice. Boek hier snel en gemakkelijk een afspraak!

Kosten coronatest voor reizen naar Malta

Boek eenvoudig je coronatest bij Testservice.nl voor competitieve prijzen. 

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Wil jij dit jaar op vakantie naar Malta?

Wil je dit jaar op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test of antigeen sneltest met reiscertificaat op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak