Coronatest Marokko vakantie & reizen

Ga je op vakantie en heb je hier een coronatest voor nodig als toegangsbewijs? Bij ons kun je een PCR-test en antigeen sneltest gemakkelijk en snel afnemen door heel Nederland. Onze testen zijn RIVM gevalideerd en komen inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€89,-

Spoed PCR-test

€129,-

Welke coronatest is nodig voor Marokko?

Disclaimer: Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Voor de meest recente informatie betreft de benodigde test kijk op Nederland wereldwijd.

Eisen Marokko aan reisverklaring

Marokko is vanaf 7 februari weer open voor passagiersvluchten. op dit moment enkel voor noodzakelijke reizen geopend. 48 uur voor de reis moet je een PCR-test hebben afgenomen.

 

Leeftijdsgrens coronatest voor Marokko

De bovenstaande regels gelden voor alle reizigers vanaf 6 jaar.

Boek hier de coronatest voor Marokko

Locaties PCR-test met reiscertificaat Marokko

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam
vakantie marokko corona reizen

Reisadvies buitenland

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Marokko en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Momenteel geldt er een inreisverbod, maar dit kan over een aantal weken anders zijn. Mocht je van plan zijn om binnenkort naar Marokko te reizen, blijf dan op de hoogte middels het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Coronatest voor Marokko

Bijna alle landen hebben momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daarom moet je in veel landen een negatieve corona testuitslag tonen om het land binnen te komen.

Op dit moment geldt er een inreisverbod voor reizigers die met het vliegtuig uit Nederland komen. Ook inreizen met de passagiersferry is op dit moment niet mogelijk. Lees hier meer over de verwachtingen van zomervakantie 2021.

Op vakantie naar Marokko in 2022

Marokko heeft een rijke geschiedenis en vele tradities. Reizen door dit land is een bijzondere ervaring met steden als Marrakech, Fès en Meknes en de prachtige natuur van het Atlasgebergte en de Merzouga woestijn.

Alles over het reiscertificaat

Het certifcaat van de PCR-test en antigeen sneltest zijn verschillend. Kijk dus goed welk certificaat vereist is voor jouw vakantiebestemming. Bij een negatief testresultaat krijg je van ons een reiscertificaat.

Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Het type test: een antigeen sneltest of een PCR-test
  • Het testresultaat: deze dient negatief te zijn
  • De voor- en achternaam: dit dient overeenkomstig te zijn met het paspoort
  • De datum en tijd van de afname van de test
  • De gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Een coronatest is een test waarmee kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Testservice biedt verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Een antigeen sneltest geeft snel de uitslag, waardoor je direct weet of je besmet bent met het virus op dat moment. De uitslag van een PCR-test duurt langer, maar geeft een iets nauwkeuriger resultaat. De antigeen sneltest is in veel gevallen niet geschikt om mee te reizen.

De antigeen sneltest en de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen beiden worden afgenomen op een van onze testlocaties. Boek gemakkelijk een afspraak op de door jou gewenste datum.

Kosten PCR-test en antigeen sneltest voor reizen naar Marokko

Bij Testservice.nl boek je eenvoudig een coronatest voor competitieve prijzen. Boek je coronatest hier.

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Wil jij dit jaar op vakantie naar Marokko?

Wil je dit jaar op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test of antigeen sneltest met reiscertificaat op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak