Coronatest Marokko vakantie & reizen

Ga je op vakantie heb je hiervoor een coronatest nodig? Bij ons kan je deze test gemakkelijk en snel afnemen, in heel Nederland. Onze sneltesten & PCR-testen zijn RIVM gevalideerd en inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

PCR-test

€99,-

Antigeen sneltest

€45,-
bij elke test

Welke coronatest is nodig voor Marokko?

Eisen Marokko aan reisverklaring

Marokko is op dit moment enkel voor noodzakelijke reizen geopend. Ga je voor een noodzakelijke reis naar Marokko? Dan dien je een PCR-test af te nemen.

Wanneer je in het bezit bent van een coronabewijs is een negatieve testuitslag niet verplicht om toegang te krijgen tot het land.

 

Leeftijdsgrens coronatest voor Marokko

De bovenstaande regels gelden voor alle reizigers uit Nederland.

Boek hier de coronatest voor Marokko

Locaties PCR-test met reiscertificaat Marokko

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

Den Haag

Boekhorststraat 12, 2512 CR, Den Haag
vakantie marokko corona reizen

Reisadvies buitenland

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Marokko en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Momenteel geldt er een inreisverbod, maar dit kan over een aantal weken anders zijn. Mocht je van plan zijn om binnenkort naar Marokko te reizen, blijf dan op de hoogte middels het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Coronatest voor Marokko

Bijna alle landen hebben momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daarom moet je in veel landen een negatieve corona testuitslag tonen om het land binnen te komen.

Op dit moment geldt er een inreisverbod voor reizigers die met het vliegtuig uit Nederland komen. Ook inreizen met de passagiersferry is op dit moment niet mogelijk. Lees hier meer over de verwachtingen van zomervakantie 2021.

Op vakantie naar Marokko in 2021

Marokko heeft een rijke geschiedenis en vele tradities. Reizen door dit land is een bijzondere ervaring met steden als Marrakech, Fès en Meknes en de prachtige natuur van het Atlasgebergte en de Merzouga woestijn.

Alles over het reiscertificaat

Het certifcaat van de PCR-test en antigeen sneltest zijn verschillend. Kijk dus goed welk certificaat vereist is voor jouw vakantiebestemming. Bij een negatief testresultaat krijg je van ons een reiscertificaat.

Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Het type test: een antigeen sneltest of een PCR-test
  • Het testresultaat: deze dient negatief te zijn
  • De voor- en achternaam: dit dient overeenkomstig te zijn met het paspoort
  • De datum en tijd van de afname van de test
  • De gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Een coronatest is een test waarmee kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Testservice biedt verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Een antigeen sneltest geeft binnen 30 minuten de uitslag, waardoor je direct weet of je besmet bent met het virus op dat moment. De uitslag van een PCR-test duurt maximaal 24 uur, maar geeft een iets nauwkeuriger resultaat. De antigeen sneltest is in veel gevallen niet geschikt om mee te reizen.

De antigeen sneltest en de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen beiden worden afgenomen op een van onze vijf testlocaties. Boek gemakkelijk een afspraak op de door jou gewenste datum.

Kosten PCR-test en antigeen sneltest voor reizen naar Marokko

De kosten voor een antigeen sneltest zijn €45,- Het resultaat ontvang je daarbij binnen 30 minuten. De kosten voor een PCR-test bedragen €99,- Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt. Beiden testen zijn inclusief het benodigde certificaat om Marokko binnen te komen.

Certificaat

Bij een negatieve uitslag ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Thuis en op locatie testen mogelijk. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorg professionals.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Marokko?

Wil je deze zomer op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test met certificaat of sneltest op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak