Coronatest Mexico vakantie & reizen

Ga je op vakantie heb je hiervoor een coronatest nodig? Bij ons kan je deze test gemakkelijk en snel afnemen, in heel Nederland. Onze sneltesten & PCR-testen zijn RIVM gevalideerd en inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

PCR-test

€99,-

Antigeen sneltest

€45,-
bij elke test

Welke coronatest is nodig voor Mexico?

Coronatest Mexico

Voor Mexico gelden momenteel geen inreisbeperkingen, een negatieve coronatest uitslag is dan ook niet verplicht. Natuurlijk kun reizigers er wel voor kiezen om alsnog een test te doen voordat zij naar Mexico vertrekken.

Leeftijdsgrens coronatest Mexico

De bovenstaande regels gelden voor alle reizigers.

Boek hier de coronatest voor Mexico

Locaties PCR-test met reiscertificaat Mexico

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

Den Haag

Boekhorststraat 12, 2512 CR, Den Haag
vakantie mexico corona reizen

Reisadvies buitenland

De situatie omtrent eventuele inreisbeperkingen naar Mexico en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels Het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Reizen naar Mexico

Ga je op reis naar Mexico? Dan kunt u ervoor kiezen om voor vertrek een corona-test te doen. Testservice biedt RIVM gevalideerde coronatesten aan, zowel antigeen sneltesten als PCR-testen. Alle testen komen daarbij inclusief een reiscertificaat. Maak nu gemakkelijk en snel een afspraak op een van onze testlocaties. De uitslag van de sneltest krijg je altijd binnen 15 minuten. Bij een PCR-test geldt: vóór 13:00 uur getest betekent dezelfde dag nog de uitslag, na 13.00 getest betekent uiterlijk de volgende dag uitslag.

Vakantie Mexico Corona 2021

Mexico staat bekend om haar intrigerende geschiedenis, mooie stranden, oude Maya-cultuur en lekkere eten. De hoofdstad, Mexico-city, is de grootste en tevens meest bezochte stad van het land. Overige bekende plaatsen zijn Tulum, Cancun, Teotihuacan, Playa del Carmen, Palenque, Mérida, Puerto Vallarta, Puebla en Acapulco.

Alles over het reiscertificaat

Wanneer je een negatieve coronatest uitslag hebt, ontvang je van ons altijd een internationaal reiscertificaat. Met dit certificaat kun je vervolgens reizen. Let op! Het reiscertificaat bij een PCR-test is anders dan die bij een antigeen-sneltest. Kijk dus altijd goed wel certificaat vereist is voor jouw reisbestemming. Het reisdocument wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Type test: bij ons is dat de ‘PCR’
  • Testresultaat: dient negatief te zijn
  • Voor- en achternaam: overeenkomstig met het paspoort
  • Datum en tijd van afname van de test
  • Gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Een coronatest is een test waarmee kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Er bestaan verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Een antigeen sneltest geeft binnen 15 minuten de uitslag, waardoor je zeer snel weet of je op dat moment besmet bent met het virus. De uitslag van een PCR-test duurt iets langer (max. 24 uur), maar geeft tevens een iets nauwkeuriger resultaat. Zowel de antigeen-sneltest als de PCR-test kunnen worden afgenomen op een van onze vijf testlocaties.

Boek hier gemakkelijk een afspraak op de door jou gewenste datum!

Kosten PCR-test en antigeen sneltest voor reizen naar Mexico

De kosten voor een antigeen sneltest zijn €45,-. Het resultaat ontvang je daarbij binnen 30 minuten. De kosten voor een PCR-test bedragen €99,- Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt. Beiden testen zijn inclusief het benodigde certificaat om Oostenrijk binnen te komen.

Certificaat

Bij een negatieve uitslag ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Thuis en op locatie testen mogelijk. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorg professionals.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Mexico?

Wil je deze zomer op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test met certificaat of sneltest op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak