Coronatest Mexico vakantie & reizen

Ga je op vakantie en heb je hier een coronatest voor nodig als toegangsbewijs? Bij ons kun je een PCR-test en antigeen sneltest gemakkelijk en snel afnemen door heel Nederland. Onze testen zijn RIVM gevalideerd en komen inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€89,-

Spoed PCR-test

€129,-

Welke coronatest is nodig voor Mexico?

Disclaimer: Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Voor de meest recente informatie betreft de benodigde test kijk op Nederland wereldwijd.

Coronatest Mexico

Voor Mexico gelden momenteel geen inreisbeperkingen, een negatieve coronatest uitslag is dan ook niet verplicht. Natuurlijk kun reizigers er wel voor kiezen om alsnog een test te doen voordat zij naar Mexico vertrekken.

Leeftijdsgrens coronatest Mexico

De bovenstaande regels gelden voor alle reizigers.

Boek hier de coronatest voor Mexico

Locaties PCR-test met reiscertificaat Mexico

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam
vakantie mexico corona reizen

Reisadvies buitenland

De situatie omtrent eventuele inreisbeperkingen naar Mexico en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels Het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Reizen naar Mexico

Ga je op reis naar Mexico? Dan kunt u ervoor kiezen om voor vertrek een corona-test te doen. Testservice biedt RIVM gevalideerde coronatesten aan, zowel antigeen sneltesten als PCR-testen. Alle testen komen daarbij inclusief een reiscertificaat. Maak nu gemakkelijk en snel een afspraak op een van onze testlocaties. De uitslag van de sneltest krijg je altijd binnen 15 minuten. Bij een PCR-test geldt: vóór 13:00 uur getest betekent dezelfde dag nog de uitslag, na 13.00 getest betekent uiterlijk de volgende dag uitslag.

Vakantie Mexico Corona 2022

Mexico staat bekend om haar intrigerende geschiedenis, mooie stranden, oude Maya-cultuur en lekkere eten. De hoofdstad, Mexico-city, is de grootste en tevens meest bezochte stad van het land. Overige bekende plaatsen zijn Tulum, Cancun, Teotihuacan, Playa del Carmen, Palenque, Mérida, Puerto Vallarta, Puebla en Acapulco.

Alles over het reiscertificaat

Wanneer je een negatieve coronatest uitslag hebt, ontvang je van ons altijd een internationaal reiscertificaat. Met dit certificaat kun je vervolgens reizen. Let op! Het reiscertificaat bij een PCR-test is anders dan die bij een antigeen-sneltest. Kijk dus altijd goed wel certificaat vereist is voor jouw reisbestemming. Het reisdocument wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Type test: bij ons is dat de ‘PCR’
  • Testresultaat: dient negatief te zijn
  • Voor- en achternaam: overeenkomstig met het paspoort
  • Datum en tijd van afname van de test
  • Gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Een coronatest is een test waarmee kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Er bestaan verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Een antigeen sneltest geeft snel aan of je besmet bent met het coronavirus of niet. De uitslag van een PCR-test duurt iets langer, maar geeft tevens een iets nauwkeuriger resultaat. Zowel de antigeen-sneltest als de PCR-test kunnen worden afgenomen op een van onze testlocaties.

Boek hier gemakkelijk een afspraak op de door jou gewenste datum!

Kosten PCR-test en antigeen sneltest voor reizen naar Mexico

Bij Testservice.nl boek je eenvoudig een coronatest voor competitieve prijzen. Boek je coronatest hier.

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Wil jij dit jaar op vakantie naar Mexico?

Wil je dit jaar op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test of antigeen sneltest met reiscertificaat op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak