Coronatest Nicaragua vakantie & reizen

Ga je op vakantie heb je hiervoor een coronatest nodig? Bij ons kan je deze test gemakkelijk en snel afnemen, in heel Nederland. Onze sneltesten & PCR-testen zijn RIVM gevalideerd en inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

PCR-test

€89,-

Antigeen sneltest

€39,-
bij elke test

Eisen Nicaragua aan reisverklaring

Reizen naar Nicaragua? Om Nicaragua binnen te komen is het verplicht om een negatieve PCR-test aan te tonen. Naast een PCR-test moet je ook in bezit zijn van een internationaal reiscertificaat. Testservice biedt PCR-testen inclusief certificaat aan die gevalideerd zijn door het RIVM. Wanneer je naar Nicaragua vliegt mag bij binnenkomst van het land de PCR-test met reiscertificaat niet ouder zijn dan 72 uur.

Leeftijdsgrens coronatest voor Nicaragua

Voor zover bekend is er geen leeftijdsgrens voor een PCR-test om Nicaragua binnen te komen. Voor de zekerheid kun je altijd de maatregelen en eisen lezen via Het Ministerie van Buitenlandse Zaken of de ANWB Reiswijzer.

Boek hier de coronatest voor Nicaragua

Locaties PCR-test met reiscertificaat Nicaragua

Delft

Wijnhaven 15, 2611 CR Delft

Amsterdam

NDSM-Pier 3, 1033 RG Amsterdam

Amsterdam

Middenweg 161HS, 1098 AL Amsterdam

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

Den Haag

Boekhorststraat 12, 2512 CR, Den Haag
vakantie nicaragua corona reizen

Reisadvies buitenland

De inreisbeperkingen voor alle landen kunnen regelmatig veranderen. Een actueel overzicht met alle eisen en maatregelen kun je vinden op Het Ministerie van Buitenlandse Zaken of de ANWB Reiswijzer. Boek hier je coronatest voor je reis naar Nicaragua!

Coronatest voor Nicaragua

Bijna overal ter wereld zijn momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers, om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. In veel landen moet je daarom een negatieve corona testuitslag tonen om het land binnen te komen.

Op vakantie naar Nicaragua in 2021

Nicaragua heeft een tropisch klimaat en een gemiddelde temperatuur van 25˚C. Het land staat bekend om de Spaans-koloniale architectuur. Daarnaast is het land omringd door zeeschildpadden en springt er wel eens een kapucijnaapje voorbij. Hou je van duiken? Dan kun je een duik nemen in de krater van de vulkaan Maderas.

Alles over het reiscertificaat

Op het moment wanneer je een negatieve uitslag van een PCR-test hebt, ontvang je direct een internationaal reiscertificaat. Met dit certificaat kun je vervolgens naar Nicaragua reizen.

Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Het type test: een antigeen sneltest of een PCR-test
  • Het testresultaat: deze dient negatief te zijn
  • De voor- en achternaam: dit dient overeenkomstig te zijn met het paspoort
  • De datum en tijd van de afname van de test
  • De gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Door middel van een coronatest kan er aangetoond worden of iemand besmet is met het coronavirus. Wij bieden verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Bij een PCR-test duurt het maximaal 24 uur voordat je de uitslag binnen krijgt. Een antigeen sneltest geeft al binnen 30 minuten de uitslag. Daarentegen geeft de PCR-test tevens een iets nauwkeuriger resultaat. Bij de PCR-test komt ook een een internationaal reiscertificaat. Dit is een vereiste bij veel landen om binnen te komen. 

Zowel de antigeen sneltest als de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen worden afgenomen op één van onze testlocaties. Boek hier gemakkelijk een afspraak op de door jou gewenste datum!

Kosten coronatest voor reizen naar Nicaragua

Bij Testservice.nl boek je eenvoudig een coronatest voor competitieve prijzen. Boek je coronatest hier.

Certificaat

Bij een negatieve uitslag ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Thuis en op locatie testen mogelijk. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorg professionals.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Nicaragua?

Wil je deze zomer op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test met certificaat of sneltest op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak