Coronatest Nicaragua vakantie & reizen

Ga je op vakantie en heb je hier een coronatest voor nodig als toegangsbewijs? Bij ons kun je een PCR-test en antigeen sneltest gemakkelijk en snel afnemen door heel Nederland. Onze testen zijn RIVM gevalideerd en komen inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€89,-

Spoed PCR-test

€129,-

Disclaimer: Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Voor de meest recente informatie betreft de benodigde test kijk op Nederland wereldwijd.

Eisen Nicaragua aan reisverklaring

Reizen naar Nicaragua? Om Nicaragua binnen te komen is het verplicht om een negatieve PCR-test aan te tonen. Naast een PCR-test moet je ook in bezit zijn van een internationaal reiscertificaat. Testservice biedt PCR-testen inclusief certificaat aan die gevalideerd zijn door het RIVM. Wanneer je naar Nicaragua vliegt mag bij binnenkomst van het land de PCR-test met reiscertificaat niet ouder zijn dan 72 uur.

Leeftijdsgrens coronatest voor Nicaragua

Voor zover bekend is er geen leeftijdsgrens voor een PCR-test om Nicaragua binnen te komen. Voor de zekerheid kun je altijd de maatregelen en eisen lezen via Het Ministerie van Buitenlandse Zaken of de ANWB Reiswijzer.

Boek hier de coronatest voor Nicaragua

Locaties PCR-test met reiscertificaat Nicaragua

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam
vakantie nicaragua corona reizen

Reisadvies buitenland

De inreisbeperkingen voor alle landen kunnen regelmatig veranderen. Een actueel overzicht met alle eisen en maatregelen kun je vinden op Het Ministerie van Buitenlandse Zaken of de ANWB Reiswijzer. Boek hier je coronatest voor je reis naar Nicaragua!

Coronatest voor Nicaragua

Bijna overal ter wereld zijn momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers, om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. In veel landen moet je daarom een negatieve corona testuitslag tonen om het land binnen te komen.

Op vakantie naar Nicaragua in 2022

Nicaragua heeft een tropisch klimaat en een gemiddelde temperatuur van 25˚C. Het land staat bekend om de Spaans-koloniale architectuur. Daarnaast is het land omringd door zeeschildpadden en springt er wel eens een kapucijnaapje voorbij. Hou je van duiken? Dan kun je een duik nemen in de krater van de vulkaan Maderas.

Alles over het reiscertificaat

Op het moment wanneer je een negatieve uitslag van een PCR-test hebt, ontvang je direct een internationaal reiscertificaat. Met dit certificaat kun je vervolgens naar Nicaragua reizen.

Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Het type test: een antigeen sneltest of een PCR-test
  • Het testresultaat: deze dient negatief te zijn
  • De voor- en achternaam: dit dient overeenkomstig te zijn met het paspoort
  • De datum en tijd van de afname van de test
  • De gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Door middel van een coronatest kan er aangetoond worden of iemand besmet is met het coronavirus. Wij bieden verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Bij een PCR-test duurt het langer voordat je de uitslag binnen krijgt. Een antigeen sneltest geeft al heel snel de uitslag. Daarentegen geeft de PCR-test tevens een iets nauwkeuriger resultaat. Bij de PCR-test komt ook een een internationaal reiscertificaat. Dit is een vereiste bij veel landen om binnen te komen. 

Zowel de antigeen sneltest als de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen worden afgenomen op één van onze testlocaties. Boek hier gemakkelijk een afspraak op de door jou gewenste datum!

Kosten coronatest voor reizen naar Nicaragua

Bij Testservice.nl boek je eenvoudig een coronatest voor competitieve prijzen. Boek je coronatest hier.

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Wil jij dit jaar op vakantie naar Nicaragua?

Wil je dit jaar op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test of antigeen sneltest met reiscertificaat op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak