Coronatest Oostenrijk vakantie & reizen

Ga je op vakantie en heb je hier een coronatest voor nodig als toegangsbewijs? Bij ons kun je een PCR-test en antigeen sneltest gemakkelijk en snel afnemen door heel Nederland. Onze testen zijn RIVM gevalideerd en komen inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€89,-

Spoed PCR-test

€129,-

Disclaimer: Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Voor de meest recente informatie betreft de benodigde test kijk op Nederland wereldwijd.

Coronatest Oostenrijk

Momenteel moet je in Oostenrijk een negatieve PCR-test (niet ouder dan 48 uur) bij je hebben om het land binnen te komen. 

Leeftijdsgrens coronatest Oostenrijk

De bovenstaande regels gelden voor reizigers van 12 jaar of ouder.

Boek hier de coronatest voor Oostenrijk

Locaties PCR-test met reiscertificaat Oostenrijk

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam
vakantie oostenrijk corona reizen

Reisadvies buitenland

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Oostenrijk en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden via het Ministerie van Buitenlandse Zaken of de ANWB Reiswijzer.

Reizen naar Oostenrijk

Ben je van plan om naar Oostenrijk te gaan? Dan is het noodzakelijk om een negatieve corona testuitslag te laten zien. Zowel een PCR-test als een antigeen sneltest zijn hiervoor geschikt. Onze testen zijn RIVM gevalideerd, inclusief certificaat.  Maak nu snel een afspraak op een van onze testlocaties.

Op vakantie naar Oostenrijk in 2022

Wil je deze zomer jezelf omgeven met natuur? Dan is een vakantie in Oostenrijk ideaal. De langgerekte natuurgebieden zijn o.a. te vinden in Salzburgerland of Steiermark. Karinthië staat bekend als een bijzondere bestemming om te gaan duiken. In het Westen van Oostenrijk bevindt de deelstaat Vorarlberg zich, met veel klim- en wandelmogelijkheden.

Alles over het reiscertificaat

Je ontvangt van ons een reiscertificaat wanneer je negatief bent getest op het coronavirus. Het certifcaat van de PCR-test en antigeen sneltest zijn echter wel verschillend. Kijk dus goed welk certificaat nodig is voor jouw vakantiebestemming.

Om naar Oostenrijk te reizen zijn beiden certificaten goedgekeurd. Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Type test: bij ons is dat de ‘PCR’
  • Testresultaat: dient negatief te zijn
  • Voor- en achternaam: overeenkomstig met het paspoort
  • Datum en tijd van afname van de test
  • Gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Met de coronatest kan worden aangetoond of je besmet bent met het COVID-19 virus. Testservice biedt verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Een antigeen sneltest laat snel de uitslag zien, waardoor je direct zekerheid hebt. De uitslag van een PCR-test duurt iets langer, maar geeft tevens een iets nauwkeuriger resultaat. Voor Oostenrijk zijn beide testen geschikt om het land binnen te komen.

Onze testen (inclusief reiscertificaat) kunnen worden afgenomen op een van onze testlocaties. Boek hier gemakkelijk een afspraak op de door jou gewenste datum en ga goed voorbereid op reis!

Kosten PCR-test en antigeen sneltest voor reizen naar Oostenrijk

Bij Testservice.nl boek je eenvoudig een coronatest voor competitieve prijzen. Boek je coronatest hier.

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Wil jij dit jaar op vakantie naar Oostenrijk?

Wil je dit jaar op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test of antigeen sneltest met reiscertificaat op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak