Coronatest Polen vakantie & reizen

Ga je op vakantie en heb je hier een coronatest voor nodig als toegangsbewijs? Bij ons kun je een PCR-test en antigeen sneltest gemakkelijk en snel afnemen door heel Nederland. Onze testen zijn RIVM gevalideerd en komen inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€89,-

Spoed PCR-test

€129,-

Disclaimer: Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Voor de meest recente informatie betreft de benodigde test kijk op Nederland wereldwijd.

Vakantie Polen Corona certificaat

Om naar Polen te reizen is een negatieve coronatest uitslag verplicht. De test uitslag mag niet ouder zijn dan 48 uur voor aankomst.

Indien je in het bezit bent van een coronabewijs is het niet verplicht om een negatieve coronatest te laten zien. 

Leeftijdsgrens PCR-test Polen

De bovenstaande eisen om Polen binnen te treden gelden voor reizigers vanaf 12 jaar.

Boek hier de coronatest voor Polen

Locaties PCR-test met reiscertificaat Polen

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam
vakantie polen corona reizen

Reisadvies buitenland

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Polen en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels Het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Reizen naar Polen corona tijd

Ga je op reis naar Polen? Dan is het verplicht om in het bezit te zijn van een negatieve coronatest uitslag. Testservice biedt RIVM gevalideerde coronatesten aan, zowel antigeen-sneltesten als PCR-testen. Maak nu gemakkelijk en snel een afspraak op een van onze testlocaties.

Op vakantie naar Polen in 2022

Polen staat bekend om de vele oude stadjes, 23 Nationale parken en de stad Łódź waar je circa 180.000 joodse graven tegen komt. De hoofdstad van Polen is Warschau. Andere grote steden in Polen zijn: Krakau, Wrocław, Lublin en Poznań. Voor kust van Polen liggen nog enkele eilanden, waarvan Usedom en Wolin veruit de grootste en bekendste zijn. In het Poolse stadje Oświęcim vind je tevens het naziconcentratie- en vernietigingskamp Auschwitz. Dit terrein is een werelderfgoed geworden en wordt elk jaar door vele toeristen en nabestaanden bezocht.

Alles over het reiscertificaat

Wanneer je een negatieve coronatest uitslag hebt, ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat. Met dit certificaat kun je vervolgens naar Polen reizen. Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Type test: een antigeen sneltest of een PCR-test
  • Testresultaat: dient negatief te zijn
  • Voor- en achternaam: overeenkomstig met het paspoort
  • Datum en tijd van afname van de test
  • Gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Een coronatest is een test waarmee kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Er bestaan twee verschillende soorten coronatesten: een antigeen sneltest en een PCR-test. Bij een antigeen sneltest heb je snel de uitslag binnen, waardoor je in een korte tijd weet of je op dat moment besmet bent met het virus. De uitslag van een PCR-test duurt iets langer, maar geeft tevens een iets nauwkeuriger resultaat. Zowel de antigeen sneltest als de PCR-test kunnen worden afgenomen op een van onze testlocaties.

Boek hier gemakkelijk een afspraak op de door jou gewenste datum!

Kosten sneltest en PCR-test voor reizen

Bij Testservice.nl boek je eenvoudig een coronatest voor competitieve prijzen. Boek je coronatest hier.

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Wil jij dit jaar op vakantie naar Polen?

Wil je dit jaar op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test of antigeen sneltest met reiscertificaat op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak