Coronatest Schotland vakantie & reizen

Ga je op vakantie en heb je hier een coronatest voor nodig als toegangsbewijs? Bij ons kun je een PCR-test en antigeen sneltest gemakkelijk en snel afnemen door heel Nederland. Onze testen zijn RIVM gevalideerd en komen inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€89,-

Spoed PCR-test

€129,-

Disclaimer: Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Voor de meest recente informatie betreft de benodigde test kijk op Nederland wereldwijd.

Eisen Schotland reiscertificaat

Het is verplicht voor niet (volledig) gevaccineerde reizigers om bij aankomst in Schotland een negatieve coronatest te laten zien. De test moet maximaal 48 uur voor vertrek zijn afgenomen.  

Leeftijdsgrens coronatest voor Schotland

De bovenstaande testverplichting om Schotland in te mogen reizen geldt voor iedereen vanaf 11 jaar.

Boek hier de coronatest voor Schotland

Locaties PCR-test met reiscertificaat Schotland

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam
vakantie schotland corona reizen

Reisadvies buitenland

De coronamaatregelen en vereiste documenten kunnen per land erg verschillend zijn. Daarnaast veranderen de inreisbeperkingen regelmatig. Dit geldt ook voor Schotland. Voor een een actueel overzicht van alle maatregelen en eisen kun je terecht bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken of de ANWB Reiswijzer.

Coronatest voor Schotland

De meeste landen willen zeker weten dat inkomende reizigers niet besmet zijn met het coronavirus op het moment dat zij het land betreden. Vaak moet je daarom in het bezit zijn van een negatief testresultaat.

Op vakantie naar Schotland in 2022

Schotland is een land met veel natuur en een rijke geschiedenis. De steden Glasgow, Edinburgh, Inverness en Stirling worden veel bezocht door vakantiegangers. Daarnaast heeft het land veel natuurgebieden zoals, Trossachs en Loch Lomond (het grootste meer van Schotland).

Alles over het reiscertificaat

Wanneer je een negatieve testuitslag hebt, ontvang je van ons een certificaat. Hiermee krijg je toegang tot Schotland. Het document wordt op 5 punten gecontroleerd:

  • Het type test: een antigeen sneltest of een PCR-test
  • Het testresultaat: deze dient negatief te zijn
  • De voor- en achternaam: dit dient overeenkomstig te zijn met het paspoort
  • De datum en tijd van de afname van de test
  • De gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Er zijn verschillende soorten coronatesten die aan kunnen geven of je besmet bent met het coronavirus, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Een antigeen sneltest geeft snel de uitslag, waardoor je direct weet of je op dat moment besmet bent met het virus. De uitslag van een PCR-test duurt iets langer, maar geeft tevens een iets nauwkeuriger resultaat. Bovendien krijg je bij de PCR-test een internationaal reiscertificaat, wat een vereiste is om veel landen binnen te komen. Bij een antigeen sneltest krijg je een ander soort certificaat, die vaak niet geschikt is om mee te reizen.

Op vakantie naar Schotland? Beide testen kunnen worden afgenomen op een van onze testlocaties. Boek snel een afspraak op de door jou gewenste datum en ga goed voorbereid op reis!

Kosten coronatest voor reizen naar Schotland

Bij Testservice.nl boek je eenvoudig een coronatest voor competitieve prijzen. Boek je coronatest hier.

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Wil jij dit jaar op vakantie naar Schotland?

Wil je dit jaar op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test of antigeen sneltest met reiscertificaat op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak