Coronatest Slovenië vakantie & reizen

Ga je op vakantie en heb je hier een coronatest voor nodig als toegangsbewijs? Bij ons kun je een PCR-test en antigeen sneltest gemakkelijk en snel afnemen door heel Nederland. Onze testen zijn RIVM gevalideerd en komen inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€89,-

Spoed PCR-test

€129,-

Disclaimer: Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Voor de meest recente informatie betreft de benodigde test kijk op Nederland wereldwijd.

Eisen Slovenië aan coronatest

Als je Slovenië inreist moet je kunnen aantonen dat je geen corona hebt. Je hoeft hiervoor niet in quarantaine. Om het land binnen te komen dien je een negatieve antigeentest niet ouder dan 24 uur te laten zien.

Leeftijdsgrens coronatest voor Slovenië

De bovenstaande regels gelden niet voor kinderen jonger dan 12 jaar die de grens oversteken samen met een familielid (die niet in quarantaine moet).

Boek hier de coronatest voor Slovenië

Locaties PCR-test met reiscertificaat Slovenië

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam
vakantie slovenië corona reizen

Reisadvies Slovenië

De inreisbeperkingen van Slovenië en bijkomende documenten veranderen regelmatig. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels Het Ministerie van Buitenlandse Zaken of de ANWB Reiswijzer.

Coronatest voor Slovenië

De meeste landen willen er zeker van zijn dat inkomende reizigers niet besmet zijn met het coronavirus wanneer zij het land betreden. Daarom moet je momenteel voor vrijwel alle landen in het bezit zijn van een negatieve coronatest-uitslag. Voor Slovenië is hiervoor de PCR-test geschikt.

Op vakantie naar Slovenië in 2022

Slovenië is een jong, groen en bergachtig land in Midden-Europa aan de zuidrand van de Alpen. Het land beschikt over de grootste natuurschatten van de Alpen, zoals de kalksteengrotten van Postojna en het meer van Bled. De hoofdstad Ljubljana is een sfeervolle stad die ook wel ‘het zusje van Wenen’ wordt genoemd. Ook de oude stad Ptuj wordt door veel toeristen bezocht.

Wat is een coronatest?

Middels coronatest kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Er zijn verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Wil je direct jouw uitslag weten? De antigeen sneltest geeft binnen een korte tijd de uitslag. Ben je van plan om op reis te gaan? In veel gevallen is dan een PCR-test nodig. De uitslag van een PCR-test duurt iets langer, maar geeft tevens een iets nauwkeuriger resultaat.

Ga je binnenkort naar Slovenië? Kies zelf je datum en locatie en boek een PCR-test op een van onze testlocaties.

Kosten coronatest voor reizen naar Slovenië

Bij Testservice.nl boek je eenvoudig een coronatest voor competitieve prijzen. Boek je coronatest hier.

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Wil jij dit jaar op vakantie naar Slovenië?

Wil je dit jaar op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test of antigeen sneltest met reiscertificaat op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak