Coronatest Thailand vakantie & reizen

Ga je op vakantie en heb je hier een coronatest voor nodig als toegangsbewijs? Bij ons kun je een PCR-test en antigeen sneltest gemakkelijk en snel afnemen door heel Nederland. Onze testen zijn RIVM gevalideerd en komen inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€89,-

Spoed PCR-test

€129,-

Disclaimer: Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Voor de meest recente informatie betreft de benodigde test kijk op Nederland wereldwijd.

Eisen Thailand reiscertificaat

Om naar Thailand te reizen is een negatieve PCR-test met reiscertificaat (non COVID verklaring) verplicht. De test en het certificaat mogen daarbij niet ouder zijn dan 72 uur voor aankomst.

Leeftijdsgrens PCR-test Thailand

De bovenstaande eisen om Thailand binnen te treden gelden voor alle reizigers zonder Thaise nationaliteit. Tevens voor kinderen vanaf 0 jaar.

Boek hier de coronatest voor Thailand

Locaties PCR-test met reiscertificaat Thailand

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam
vakantie thailand corona reizen

Reisadvies buitenland

De inreisbeperkingen naar Thailand en de bijkomende vereisten worden regelmatig aangepast. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Reizen naar Thailand corona tijd

Ga je binnenkort op reis naar Thailand? Dan is het noodzakelijk om een negatieve corona PCR-testuitslag te laten zien. Testservice biedt PCR-testen aan, inclusief internationaal erkend reiscertificaat. Daarnaast zijn onze testen officieel gevalideerd door het RIVM. Maak nu snel een afspraak op een van onze testlocaties. De uitslag van de PCR-test ontvang je vaak nog dezelfde dag en altijd binnen 24 uur!

Op vakantie naar Thailand in 2022

Thailand staat bekend om haar mooie eilanden, schitterende natuur en bijzondere cultuur. De best bezochte steden zijn Bangkok, Chiang Mai, Ayutthaya en Kanchanaburi. Daarnaast kent Thailand vooral veel eilanden die populair zijn onder reizigers, zoals Koh Tao, Koh Phangan, Koh Samui, Koh Phi Phi, Koh Lanta, Krabi en Phuket.

Alles over het reiscertificaat

Wanneer je een negatieve PCR-test uitslag hebt, ontvang je een internationaal reiscertificaat. Met dit certificaat kun je vervolgens naar Thailand reizen.

Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Type test: een antigeen sneltest of een PCR-test
  • Testresultaat: dient negatief te zijn
  • Voor- en achternaam: overeenkomstig met het paspoort
  • Datum en tijd van afname van de test
  • Gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Een coronatest is een test waarmee kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Er bestaan verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Een antigeen sneltest geeft binnen een korte tijd de uitslag, waardoor je zeer snel weet of je op dat moment besmet bent met het virus. De uitslag van een PCR-test duurt iets langer, maar geeft tevens een iets nauwkeuriger resultaat. Bovendien komt de PCR-test met een internationaal erkend reiscertificaat, wat een vereiste is om veel landen binnen te komen. Een antigeen sneltest bevat een ander soort reiscertificaat en is niet altijd geschikt om mee te reizen.

Zowel de antigeen sneltest als de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen worden afgenomen op een van onze testlocaties. Boek hier een afspraak op de door jou gewenste datum!

PCR-test reizen Thailand

Bij Testservice.nl boek je eenvoudig een coronatest voor competitieve prijzen. Boek je coronatest hier.

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Wil jij dit jaar op vakantie naar Thailand?

Wil je dit jaar op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test of antigeen sneltest met reiscertificaat op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak