Coronatest Thailand vakantie & reizen

Ga je op vakantie heb je hiervoor een coronatest nodig? Bij ons kan je deze test gemakkelijk en snel afnemen, in heel Nederland. Onze sneltesten & PCR-testen zijn RIVM gevalideerd en inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

PCR-test

€99,-

Antigeen sneltest

€45,-
bij elke test

Eisen Thailand reiscertificaat

Om naar Thailand te reizen is een negatieve PCR-test met reiscertificaat (non COVID verklaring) verplicht. De test en het certificaat mogen daarbij niet ouder zijn dan 72 uur voor aankomst.

Leeftijdsgrens PCR-test Thailand

De bovenstaande eisen om Thailand binnen te treden gelden voor alle reizigers zonder Thaise nationaliteit. Tevens voor kinderen vanaf 0 jaar.

Boek hier de coronatest voor Thailand

Locaties PCR-test met reiscertificaat Thailand

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

Den Haag

Boekhorststraat 12, 2512 CR, Den Haag
vakantie thailand corona reizen

Reisadvies buitenland

De inreisbeperkingen naar Thailand en de bijkomende vereisten worden regelmatig aangepast. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Reizen naar Thailand corona tijd

Ga je binnenkort op reis naar Thailand? Dan is het noodzakelijk om een negatieve corona PCR-testuitslag te laten zien. Testservice biedt PCR-testen aan, inclusief internationaal erkend reiscertificaat. Daarnaast zijn onze testen officieel gevalideerd door het RIVM. Maak nu snel een afspraak op een van onze testlocaties. De uitslag van de PCR-test ontvang je vaak nog dezelfde dag en altijd binnen 24 uur!

Op vakantie naar Thailand in 2021

Thailand staat bekend om haar mooie eilanden, schitterende natuur en bijzondere cultuur. De best bezochte steden zijn Bangkok, Chiang Mai, Ayutthaya en Kanchanaburi. Daarnaast kent Thailand vooral veel eilanden die populair zijn onder reizigers, zoals Koh Tao, Koh Phangan, Koh Samui, Koh Phi Phi, Koh Lanta, Krabi en Phuket.

Alles over het reiscertificaat

Wanneer je een negatieve PCR-test uitslag hebt, ontvang je een internationaal reiscertificaat. Met dit certificaat kun je vervolgens naar Thailand reizen.

Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Type test: een antigeen sneltest of een PCR-test
  • Testresultaat: dient negatief te zijn
  • Voor- en achternaam: overeenkomstig met het paspoort
  • Datum en tijd van afname van de test
  • Gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Een coronatest is een test waarmee kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Er bestaan verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Een antigeen sneltest geeft binnen 15 minuten de uitslag, waardoor je zeer snel weet of je op dat moment besmet bent met het virus. De uitslag van een PCR-test duurt iets langer (max. 24 uur), maar geeft tevens een iets nauwkeuriger resultaat. Bovendien komt de PCR-test met een internationaal erkend reiscertificaat, wat een vereiste is om veel landen binnen te komen. Een antigeen sneltest bevat een ander soort reiscertificaat en is niet altijd geschikt om mee te reizen.

Zowel de antigeen sneltest als de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen worden afgenomen op een van onze vijf testlocaties. Boek hier een afspraak op de door jou gewenste datum!

PCR-test reizen Thailand

De kosten voor een PCR-test inclusief reiscertificaat om naar Thailand te mogen reizen bedragen €99,- Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt.

Certificaat

Bij een negatieve uitslag ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Thuis en op locatie testen mogelijk. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorg professionals.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Thailand?

Wil je deze zomer op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test met certificaat of sneltest op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak