Coronatest Tsjechië vakantie & reizen

Ga je op vakantie en heb je hier een coronatest voor nodig als toegangsbewijs? Bij ons kun je een PCR-test en antigeen sneltest gemakkelijk en snel afnemen door heel Nederland. Onze testen zijn RIVM gevalideerd en komen inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€89,-

Spoed PCR-test

€129,-

Disclaimer: Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Voor de meest recente informatie betreft de benodigde test kijk op Nederland wereldwijd.

Reiscertificaat Tsjechië

Reizigers zonder coronabewijs die vanuit Nederland naar Tsjechië reizen, moeten een negatieve PCR-testuitslag niet ouder dan 72 uur vóór vertrek laten zien. 

Leeftijdsgrens PCR-test voor Tsjechië

De bovenstaande eisen gelden voor kinderen vanaf 12 jaar of ouder. Daarnaast zijn jongeren tussen de 12 en 18 jaar ook uitgesloten van de bovenstaande regels wanneer ze volledig gevaccineerd zijn (zonder booster).

Boek hier de coronatest voor Tsjechië

Locaties PCR-test met reiscertificaat Tsjechië

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam
vakantie tsjechië corona reizen

Reisadvies buitenland

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Tsjechië en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels het Ministerie van Buitenlandse Zaken of de ANWB Reiswijzer.

 

Coronatest voor Tsjechië

Bijna alle landen hebben momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daarom moet je op dit moment in veel landen een negatieve uitslag van een coronatest laten zien, om toegang te krijgen tot het land. Dit heet ook wel een coronapaspoort of certificaat.

Op vakantie naar Tsjechië in 2022

Tsjechië is een populaire vakantiebestemming onder wandelaars, cultuurliefhebbers, natuurliefhebbers, sportievelingen en mensen die op zoek zijn naar een relatieve betaalbare vakantiebestemming. Ook de stad Praag behoort tot een van de bekendste stedentrips van Europa.

Alles over het certificaat

Wanneer je een negatieve testuitslag hebt, ontvang je van ons een reiscertificaat. Het certifcaat van de PCR-test en antigeen sneltest zijn echter niet hetzelfde. Kijk dus goed welk certificaat er vereist is voor jouw vakantiebestemming.

Om naar Tsjechië te reizen zijn beide certificaten geschikt. Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Het type test: een antigeen sneltest of een PCR-test
  • Het testresultaat: deze dient negatief te zijn
  • De voor- en achternaam: dit dient overeenkomstig te zijn met het paspoort
  • De datum en tijd van de afname van de test
  • De gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Alles over de coronatest

Met een coronatest kan worden vastgesteld of iemand besmet is met het COVID-19 virus. De coronatesten die wij aanbieden zijn de antigeen sneltest en de PCR-test. Een antigeen sneltest geeft direct de uitslag, waardoor je zeer snel weet of je op dat moment besmet bent met het virus. De uitslag van een PCR-test duurt iets langer, maar geeft een iets nauwkeuriger resultaat. Bovendien is de antigeen sneltest vaak niet geschikt om mee te reizen en een PCR-test wel. Echter is voor Tsjechië een negatieve antigeen sneltest uitslag wel voldoende om toegang te krijgen tot het land.

Zowel de antigeen sneltest als de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen worden afgenomen op een van onze testlocaties. Boek hier gemakkelijk een afspraak op de door jou gewenste datum!

Kosten PCR-test en antigeen sneltest voor reizen naar Tsjechië

Bij Testservice.nl boek je eenvoudig een coronatest voor competitieve prijzen. Boek je coronatest hier.

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Wil jij dit jaar op vakantie naar Tsjechië?

Wil je dit jaar op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test of antigeen sneltest met reiscertificaat op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak