Coronatest Turkije vakantie & reizen

Ga je op vakantie en heb je hier een coronatest voor nodig als toegangsbewijs? Bij ons kun je een PCR-test en antigeen sneltest gemakkelijk en snel afnemen door heel Nederland. Onze testen zijn RIVM gevalideerd en komen inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€89,-

Spoed PCR-test

€129,-

Disclaimer: Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Voor de meest recente informatie betreft de benodigde test kijk op Nederland wereldwijd.

Eisen Turkije reiscertificaat

Momenteel is een negatieve corona testuitslag verplicht om Turkije binnen te komen. Dit geldt voor alle reizigers over land en zee. De uitslag mag daarbij niet ouder zijn dan 48 uur voor aankomst. Deze verplichting geldt niet voor transfer en transitreizigers. 

Wanneer je in het bezit bent van een coronabewijs is een negatieve testuitslag niet verplicht om toegang te krijgen tot het land.

Leeftijdsgrens PCR-test Turkije

Alle reizigers van 12 jaar en ouder dienen aan de bovenstaande eisen te voldoen.

Boek hier de coronatest voor Turkije

Locaties PCR-test met reiscertificaat Turkije

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam
vakantie turkije corona reizen

Reisadvies buitenland

Per land kunnen de inreisbeperkingen erg verschillen. Daarnaast veranderen de coronamaatregelen regelmatig. Dit geldt ook voor Turkije. Voor een een actueel overzicht van alle maatregelen en eisen kun je terecht bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken of de ANWB Reiswijzer.

Coronatest Turkije

Op dit moment hebben bijna alle landen inreisbeperkingen. Landen willen voorkomen dat reizigers die besmet zijn met het coronavirus het land binnenkomen. In veel gevallen dien je daarom in het bezit te zijn van een negatieve testuitslag om toegang te krijgen tot het land.

Op vakantie naar Turkije in 2022

Turkije trekt jaarlijks veel toeristen vanwege de kilometerslange kust, de mooie natuur en culturele steden, zoals Istanbul of Ankara. Populaire vakantiebestemmingen zijn Kusadasi, Bodrum en Antalya. Maar ook Marmaris staat bekend om haar luxe strand.

Alles over het reiscertificaat

Je ontvangt van ons een internationaal reiscertificaat bij een negatieve PCR-testuitslag. Hierbij wordt het document op 5 punten gecontroleerd:

  • Type test: bij ons is dat de ‘PCR’
  • Testresultaat: dient negatief te zijn
  • Voor- en achternaam: overeenkomstig met het paspoort
  • Datum en tijd van afname van de test
  • Gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Er zijn verschillende soorten coronatesten die vast kunnen stellen of je besmet bent met het COVID-19 virus. Met onze antigeen sneltest krijg je snel de uitslag en weet je dus direct of je besmet bent met het virus. De PCR-test komt samen met een internationaal reiscertificaat en is daarom in vrijwel alle gevallen geschikt om mee te reizen. De uitslag is daarbij duurt wat langer. Vaak is een antigeen sneltest is niet geschikt om mee te reizen.

Ga je deze zomer naar Turkije? Maak gemakkelijk en snel een afspraak op een van onze testlocaties.

Kosten PCR-test voor reizen

Bij Testservice.nl boek je eenvoudig een coronatest voor competitieve prijzen. Boek je coronatest hier.

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Wil jij dit jaar op vakantie naar Turkije?

Wil je dit jaar op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test of antigeen sneltest met reiscertificaat op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak