Coronatest Vietnam vakantie & reizen

Ga je op vakantie en heb je hier een coronatest voor nodig als toegangsbewijs? Bij ons kun je een PCR-test en antigeen sneltest gemakkelijk en snel afnemen door heel Nederland. Onze testen zijn RIVM gevalideerd en komen inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€89,-

Spoed PCR-test

€129,-

Disclaimer: Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Voor de meest recente informatie betreft de benodigde test kijk op Nederland wereldwijd.

Eisen Vietnam reiscertificaat

Het is op dit moment niet mogelijk om voor een toeristische vakantie naar Vietnam te reizen. Personen die mogen inreizen zijn bijvoorbeeld diplomaten, investeerders, experts, hooggekwalificeerde werknemers, managers en hun familieleden, internationale studenten en buitenlandse familieleden.

Leeftijdsgrens PCR-test Vietnam

Het is momenteel nog onmogelijk om naar Vietnam toe te reizen.

Boek hier de coronatest voor Vietnam

Locaties PCR-test met reiscertificaat Vietnam

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam
vakantie Vietnam corona reizen

Reisadvies buitenland

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Vietnam en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Momenteel geldt er een inreisverbod, maar dit kan over een aantal weken anders zijn. Mocht je van plan zijn om binnenkort naar Vietnam te reizen, blijf dan op de hoogte van de actuele status via het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Reizen naar Vietnam corona tijd

Wil je deze zomer op vakantie naar Vietnam? Dan is het mogelijk verplicht om een negatieve corona testuitslag te laten zien. Testservice biedt coronatesten aan, inclusief reiscertificaat. Onze testen zijn officieel goedgekeurd en gevalideerd door het RIVM. Maak nu snel een afspraak op een van onze testlocaties. De uitslag van de antigeen-sneltest ontvang je snel, de uitslag van een PCR-test duurt wat langer. 

Op vakantie naar Vietnam in 2022

Vietnam staat bekend om haar rumoerige geschiedenis, mooie stranden, heerlijke eten en bijzondere natuur. De grootste en tevens meest bezochte steden zijn Hanoi, Ho Chi Minh City en Da Nang, maar ook kleinere steden en dorpen als Hoi An, Hué, Mui Ne en Dalat zijn trekken jaarlijks veel toeristen.

Daarnaast kent Vietnam prachtige natuur, zoals onder andere in de buurt van Sapa, Ninh Binh, Ha Long Bay, Phong Nha en de Mekong Delta. Voor de mooiste stranden reizen toeristen voornamelijk af naar Nha Thrang, Phu Cuoc en Cham Isand.

Alles over het reiscertificaat

Het reiscertifcaat van de PCR-test en antigeen sneltest zijn verschillend. Kijk dus goed welk certificaat vereist is voor jouw vakantiebestemming.
Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Type test: een antigeen sneltest of een PCR-test
  • Testresultaat: dient negatief te zijn
  • Voor- en achternaam: overeenkomstig met het paspoort
  • Datum en tijd van afname van de test
  • Gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Een coronatest is een test waarmee kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Testservice biedt verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Een antigeen sneltest geeft binnen 15 minuten de uitslag, waardoor je direct weet of je besmet bent met het virus op dat moment. De uitslag van een PCR-test duurt maximaal 24 uur, maar geeft een iets nauwkeuriger resultaat. De antigeen sneltest is in veel gevallen niet geschikt om mee te reizen.

De antigeen sneltest en de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen beiden worden afgenomen op een van onze testlocaties. Boek hier gemakkelijk een afspraak op de door jou gewenste datum.

Kosten sneltest en PCR-test voor reizen

Bij Testservice.nl boek je eenvoudig een coronatest voor competitieve prijzen. Boek je coronatest hier.

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Wil jij dit jaar op vakantie naar Vietnam?

Wil je dit jaar op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test of antigeen sneltest met reiscertificaat op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak