Coronatest Vietnam vakantie & reizen

Ga je op vakantie heb je hiervoor een coronatest nodig? Bij ons kan je deze test gemakkelijk en snel afnemen, in heel Nederland. Onze sneltesten & PCR-testen zijn RIVM gevalideerd en inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

PCR-test

€99,-

Antigeen sneltest

€45,-
bij elke test

Eisen Vietnam reiscertificaat

Het is op dit moment niet mogelijk om voor een toeristische vakantie naar Vietnam te reizen. Personen die mogen inreizen zijn bijvoorbeeld diplomaten, investeerders, experts, hooggekwalificeerde werknemers, managers en hun familieleden, internationale studenten en buitenlandse familieleden.

Leeftijdsgrens PCR-test Vietnam

Het is momenteel nog onmogelijk om naar Vietnam toe te reizen.

Boek hier de coronatest voor Vietnam

Locaties PCR-test met reiscertificaat Vietnam

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

Den Haag

Boekhorststraat 12, 2512 CR, Den Haag
vakantie Vietnam corona reizen

Reisadvies buitenland

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Vietnam en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Momenteel geldt er een inreisverbod, maar dit kan over een aantal weken anders zijn. Mocht je van plan zijn om binnenkort naar Vietnam te reizen, blijf dan op de hoogte van de actuele status via het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Reizen naar Vietnam corona tijd

Wil je deze zomer op vakantie naar Vietnam? Dan is het mogelijk verplicht om een negatieve corona testuitslag te laten zien. Testservice biedt coronatesten aan, inclusief reiscertificaat. Onze testen zijn officieel goedgekeurd en gevalideerd door het RIVM. Maak nu snel een afspraak op een van onze testlocaties. De uitslag van de antigeen-sneltest ontvang je binnen 15 minuten, de uitslag van een PCR-test krijg je op dezelfde dag als je voor 13:00 bent getest. Anders krijg je de uitslag uiterlijk de volgende dag!

Op vakantie naar Vietnam in 2021

Vietnam staat bekend om haar rumoerige geschiedenis, mooie stranden, heerlijke eten en bijzondere natuur. De grootste en tevens meest bezochte steden zijn Hanoi, Ho Chi Minh City en Da Nang, maar ook kleinere steden en dorpen als Hoi An, Hué, Mui Ne en Dalat zijn trekken jaarlijks veel toeristen.

Daarnaast kent Vietnam prachtige natuur, zoals onder andere in de buurt van Sapa, Ninh Binh, Ha Long Bay, Phong Nha en de Mekong Delta. Voor de mooiste stranden reizen toeristen voornamelijk af naar Nha Thrang, Phu Cuoc en Cham Isand.

Alles over het reiscertificaat

Het reiscertifcaat van de PCR-test en antigeen sneltest zijn verschillend. Kijk dus goed welk certificaat vereist is voor jouw vakantiebestemming.
Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Type test: een antigeen sneltest of een PCR-test
  • Testresultaat: dient negatief te zijn
  • Voor- en achternaam: overeenkomstig met het paspoort
  • Datum en tijd van afname van de test
  • Gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Een coronatest is een test waarmee kan worden aangetoond of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Testservice biedt verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Een antigeen sneltest geeft binnen 15 minuten de uitslag, waardoor je direct weet of je besmet bent met het virus op dat moment. De uitslag van een PCR-test duurt maximaal 24 uur, maar geeft een iets nauwkeuriger resultaat. De antigeen sneltest is in veel gevallen niet geschikt om mee te reizen.

De antigeen sneltest en de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen beiden worden afgenomen op een van onze vijf testlocaties. Boek hier gemakkelijk een afspraak op de door jou gewenste datum.

Kosten sneltest en PCR-test voor reizen

De kosten voor een antigeen sneltest zijn €45,- Het resultaat ontvang je daarbij binnen 15 minuten. De kosten voor een PCR-test bedragen €99,- Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt.

Certificaat

Bij een negatieve uitslag ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Thuis en op locatie testen mogelijk. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorg professionals.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Vietnam?

Wil je deze zomer op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test met certificaat of sneltest op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak