Coronatest Zweden vakantie & reizen

Ga je op vakantie en heb je hier een coronatest voor nodig als toegangsbewijs? Bij ons kun je een PCR-test en antigeen sneltest gemakkelijk en snel afnemen door heel Nederland. Onze testen zijn RIVM gevalideerd en komen inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€89,-

Spoed PCR-test

€129,-

Disclaimer: Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. Voor de meest recente informatie betreft de benodigde test kijk op Nederland wereldwijd.

Eisen Zweden aan reisverklaring

Er zijn geen inreisbeperkingen meer voor Zweden.

Boek hier de coronatest voor Zweden

Locaties PCR-test met reiscertificaat Zweden

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam
vakantie zweden corona reizen

Reisadvies buitenland

De situatie omtrent inreisbeperkingen naar Zweden en bijkomende vereisten veranderen regelmatig. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels het Ministerie van Buitenlandse Zaken of de ANWB Reiswijzer.

Coronatest voor Zweden

Bijna alle landen hebben momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daarom moet je momenteel in veel landen een negatieve corona testuitslag tonen om het land binnen te komen. Boek van tevoren je coronatest.

Op vakantie naar Zweden in 2022

Diverse steden, een prachtige natuur en het bijzondere noorderlicht: een vakantie in Zweden biedt vakantiegangers zowel cultuur als natuur. Geniet van de natuur in Dalarna en Värmland of bezoek een van de bekende steden zoals Stockholm, Helsingborg, Uppsala of Göteborg.

Alles over het reiscertificaat

Bij een negatief testresultaat krijg je van ons een reiscertificaat. Het certifcaat van de PCR-test en antigeen sneltest zijn echter wel verschillend. Kijk dus goed welk certificaat vereist is voor jouw vakantiebestemming.

Om naar Zweden te reizen zijn beide certificaten geschikt. Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Het type test: een antigeen sneltest of een PCR-test
  • Het testresultaat: deze dient negatief te zijn
  • De voor- en achternaam: dit dient overeenkomstig te zijn met het paspoort
  • De datum en tijd van de afname van de test
  • De gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Een coronatest is een test waarmee kan worden vastgesteld of iemand besmet is met het COVID-19 virus. Testservice biedt verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Een antigeen sneltest laat snel de uitslag zien, waardoor je direct weet of je besmet bent met het virus op dat moment. De uitslag van een PCR-test duurt iets langer, maar geeft een iets nauwkeuriger resultaat. De antigeen sneltest is in veel gevallen niet geschikt om mee te reizen. Echter is voor Zweden een negatieve antigeen sneltest uitslag wel voldoende om het land binnen te komen.

De antigeen sneltest en de PCR-test (inclusief reiscertificaat) kunnen beiden worden afgenomen op een van onze testlocaties. Boek gemakkelijk een afspraak op de door jou gewenste datum en ga goed voorbereid op reis!

Kosten PCR-test en antigeen sneltest voor reizen naar Zweden

Bij Testservice.nl boek je eenvoudig een coronatest voor competitieve prijzen. Boek je coronatest hier.

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Wil jij dit jaar op vakantie naar Zweden?

Wil je dit jaar op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test of antigeen sneltest met reiscertificaat op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak