Coronatest Zwitserland vakantie & reizen

Ga je op vakantie heb je hiervoor een coronatest nodig? Bij ons kan je deze test gemakkelijk en snel afnemen, in heel Nederland. Onze sneltesten & PCR-testen zijn RIVM gevalideerd en inclusief internationaal reiscertificaat. Daarbij ontvang je ook een QR-code geschikt voor de CoronaCheck-app. Lees direct welke test je nodig hebt.

PCR-test

€99,-

Antigeen sneltest

€45,-
bij elke test

Coronatest Zwitserland

Momenteel moet je bij aankomst in Zwitserland een negatieve PCR-test of Antigeen sneltest laten zien die niet ouder is dan 72 uur.

Leeftijdsgrens coronatest Zwitserland

De bovenstaande regels gelden voor reizigers van 12 jaar of ouder.

Boek hier de coronatest voor Zwitserland

Locaties PCR-test met reiscertificaat Zwitserland

Amsterdam

Palamedesstraat 1, 1054 HS Amsterdam

Amsterdam

Plantage Muidergracht 53, 1018 TM Amsterdam

Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Amsterdam

IJsbaanpad 12, 1076CV, Amsterdam

Hoofddorp

Kruisweg 601, 2132 NA, Hoofddorp

Diemen

Stammerhove 3, 1112 VA, Diemen

Haarlem

Amsterdamsevaart 26, 2032 EB, Haarlem

Den Haag

Boekhorststraat 12, 2512 CR, Den Haag
vakantie zwitserland corona reizen

Reisadvies buitenland

De inreisbeperkingen van Zwitserland en bijkomende documenten veranderen vaak. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen kun je vinden middels Het Ministerie van Buitenlandse Zaken of de ANWB Reiswijzer.

Reizen naar Zwitserland

Om ervoor te zorgen dat er geen besmette reizigers het land binnenkomen hebben veel landen momenteel inreisbeperkingen. In veel gevallen dien je een negatieve corona testuitslag laten zien om toegang te krijgen tot het land.

Op vakantie naar Zwitserland in 2021

Op vakantie naar Zwitserland? Ontdek diverse steden, zoals Genève, Montreux en Zürich, of bezoek de sfeervolle dorpjes Saint-Ursanne en Morcote. Zwitserland staat daarnaast bekend om haar prachtige natuur. Naast de Zwitserse Alpen zijn ook Matterhorn, Rheinfall waterval en Aletschgletsjer bekende natuurgebieden voor avonturiers.

Alles over het reiscertificaat

Om naar Zwitserland te reizen heb je een internationaal reiscertificaat nodig. Deze ontvang je van ons bij een negatieve PCR-testuitslag. Het document wordt op vijf punten gecontroleerd:

  • Type test: bij ons is dat de ‘PCR’
  • Testresultaat: dient negatief te zijn
  • Voor- en achternaam: overeenkomstig met het paspoort
  • Datum en tijd van afname van de test
  • Gegevens van het instituut of het laboratorium dat de test afnam

Wat is een coronatest?

Testservice biedt verschillende soorten coronatesten, zoals een antigeen sneltest en een PCR-test. Met deze test kan worden aangetoond of je besmet bent met het COVID-19 virus. Een antigeen sneltest laat binnen 15 minuten de uitslag zien, waardoor je direct zekerheid hebt. De uitslag van een PCR-test duurt maximaal 24 uur, maar geeft tevens een iets nauwkeuriger resultaat.

Onze testen (inclusief reiscertificaat) kunnen worden afgenomen op een van onze vijf testlocaties. Boek hier gemakkelijk een afspraak op de door jou gewenste datum en ga goed voorbereid op reis!

Kosten PCR-test voor reizen naar Zwitserland

De kosten voor een antigeen sneltest bij Testservice bedragen €45,-. De kosten voor een PCR-test inclusief reiscertificaat om naar Italië te mogen reizen bedragen €99,- Ben je vóór 13:00 uur getest? Dan ontvang je diezelfde dag nog de uitslag. Na 13:00 uur testen betekent dat je uiterlijk 24 uur later de uitslag ontvangt.

Certificaat

Bij een negatieve uitslag ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Thuis en op locatie testen mogelijk. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorg professionals.

Wil jij deze zomer op vakantie naar Zwitserland?

Wil je deze zomer op vakantie of op reis? Boek gemakkelijk en snel een PCR-test met certificaat of sneltest op een van onze testlocaties. Zo ga je goed voorbereid op reis!

Maak direct een afspraak