PCR-test Amsterdam-Zuid

Op zoek naar een betrouwbare PCR-test? Maak een afspraak voor slechts €129,- en ontvang een PCR-test met certificaat (Engelstalig). Testservice.nl heeft diverse locaties in Nederland waaronder in Den Haag, Amsterdam en Haarlem. 

Maak direct een afspraak

Snelle uitslag

Binnen 15 minuten de uitslag bij een sneltest. PCR-test dezelfde of volgende dag.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Thuis en op locatie testen mogelijk. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorg professionals.

Amsterdam-Zuid PCR-test

Ga je binnenkort op vakantie en heb je hiervoor een internationaal reiscertificaat nodig? Testservice.nl biedt betrouwbare PCR-testen in de omgeving van Amsterdam. Reserveer nu je afspraak en kom langs op onze corona testlocatie Amsterdam-Zuid. Onze PCR-testen zijn CE-gecertificeerd en betrouwbaar bevonden door het RIVM

Wanneer krijg ik de PCR-test uitslag?

Je ontvangt de uitslag van de PCR-test vaak dezelfde dag en uiterlijk de volgende dag. Ben je vóór 13:00 getest? Dan ontvang je de uitslag voor 22:00 diezelfde dag.

pcr-test
pcr-test amsterdam

Uitleg over de PCR-test

Vanwege het coronavirus zijn er op dit moment in bijna alle landen inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers. Vaak is een negatieve PCR-test en een begeleidend certificaat verplicht om toegang te krijgen tot het land. De PCR-testen van Testservice.nl zijn inclusief internationaal reiscertificaat, voor zowel zakelijk als particulier.

PCR-test en reizen naar het buitenland

Voor bijna alle internationale reisbestemmingen zijn er momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers, om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vaak is een negatieve PCR-test en een begeleidend certificaat van de testuitslag verplicht om toegang tot het land te krijgen. Onze PCR-testen zijn inclusief internationaal reiscertificaat, voor zowel zakelijk als particulier. Lees meer over reizen & corona.

Maak direct een afspraak voor een PCR-test in Amsterdam-Zuid

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak