PCR-test Amsterdam-Zuid

Op zoek naar een betrouwbare PCR-test? Maak een afspraak en ontvang een PCR-test met certificaat (Engelstalig). Testservice.nl heeft diverse locaties in Nederland waaronder in Den Haag, Amsterdam en Haarlem. 

Maak direct een afspraak

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Amsterdam-Zuid PCR-test

Ga je binnenkort op vakantie en heb je hiervoor een internationaal reiscertificaat nodig? Testservice.nl biedt betrouwbare PCR-testen in de omgeving van Amsterdam. Reserveer nu je afspraak en kom langs op onze corona testlocatie Amsterdam-Zuid. Onze PCR-testen zijn CE-gecertificeerd en betrouwbaar bevonden door het RIVM

pcr-test
pcr-test amsterdam

Uitleg over de PCR-test

Vanwege het coronavirus zijn er op dit moment in bijna alle landen inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers. Vaak is een negatieve PCR-test en een begeleidend certificaat verplicht om toegang te krijgen tot het land. De PCR-testen van Testservice.nl zijn inclusief internationaal reiscertificaat, voor zowel zakelijk als particulier.

PCR-test en reizen naar het buitenland

Voor bijna alle internationale reisbestemmingen zijn er momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers, om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vaak is een negatieve PCR-test en een begeleidend certificaat van de testuitslag verplicht om toegang tot het land te krijgen. Onze PCR-testen zijn inclusief internationaal reiscertificaat, voor zowel zakelijk als particulier. Lees meer over reizen & corona.

Onze testlocaties

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Maak direct een afspraak voor een PCR-test in Amsterdam-Zuid

Vergeet niet je paspoort of ID (geen rijbewijs) mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak