PCR-test Amsterdam

Op zoek naar een betrouwbare PCR-test? Maak een afspraak en ontvang een PCR-test met certificaat (Engelstalig). Testservice.nl heeft diverse locaties in Nederland waaronder in Den Haag, Amsterdam en Haarlem. 

Maak direct een afspraak

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Onze testlocaties in Amsterdam

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

PCR-test met certificaat Amsterdam

Ga je binnenkort op vakantie en heb je hiervoor een Engelstalig internationaal reiscertificaat nodig? Testservice.nl biedt betrouwbare PCR-testen in de omgeving van Amsterdam. Reserveer nu je afspraak en kom langs op onze corona testlocatie Amsterdam. Onze PCR-testen zijn CE-gecertificeerd en betrouwbaar bevonden door het RIVM

sneltest pcr test corona
pcr-test amsterdam

Wat is een PCR-test?

De PCR-test is een coronatest waarmee gekeken wordt of iemand besmet is met COVID-19. Met een wattenstaafje via de neus en mond wordt de test afgenomen. In het laboratorium wordt vervolgens vastgesteld of het virus aanwezig is, en diegene wel of niet besmet is met het virus.

PCR-test en reizen naar het buitenland

Voor bijna alle internationale reisbestemmingen zijn er momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers. Dit dient om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vaak is een negatieve PCR-test en een begeleidend certificaat van de testuitslag verplicht om toegang tot het land te krijgen. Onze PCR-testen zijn inclusief internationaal certificaat, voor zowel zakelijk als particulier. Lees meer over het vakantie en corona

Onze testlocaties

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Maak direct een afspraak voor een PCR-test in Amsterdam

Vergeet niet je paspoort of ID (geen rijbewijs) mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak