PCR-test Beverwijk

Op zoek naar een betrouwbare PCR-test? Maak een afspraak voor slechts €129,- en ontvang een PCR-test met certificaat (Engelstalig). Testservice.nl heeft diverse locaties in Nederland waaronder in Den Haag, Amsterdam en Haarlem. 

Maak direct een afspraak

Snelle uitslag

Binnen 15 minuten de uitslag bij een sneltest. PCR-test dezelfde of volgende dag.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Thuis en op locatie testen mogelijk. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorg professionals.

PCR-test Beverwijk met certificaat

Ga je binnenkort op reis naar het buitenland en moet je daarom vooraf een PCR-test doen? Testservice.nl neemt PCR-testen af op verschillende locaties in Nederland. Onze PCR-testen zijn CE-gecertificeerd en goedgekeurd door het RIVM. Woon je in (de buurt van) Beverwijk en wil je zo snel mogelijk een PCR-test af laten nemen? Boek dan snel je afspraak en kom langs op onze corona testlocatie Beverwijk, op slechts twintig minuten rijden vanaf het centrum. De dichtstbijzijnde locatie in Haarlem is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Wanneer krijg ik de PCR-test uitslag?

Ben je vóór 13:00 getest? Dan ontvang je de uitslag voor 22:00 diezelfde dag. Ben je getest na 13.00, dan ontvang je de uitslag uiterlijk 24 uur later!

pcr-test
pcr-test beverwijk

Uitleg over de PCR-test

Met een PCR-test kan worden vastgesteld of je besmet bent met het coronavirus. De test, inclusief administratieve verwerking, duurt ongeveer drie à vijf minuten per persoon en wordt afgenomen door middel van een keel- en neusswab. Het materiaal wordt vervolgens naar het laboratorium gestuurd. Bij een negatieve uitslag ontvang je van ons tevens een internationaal erkend reiscertificaat.

PCR-test en reizen naar het buitenland

Voor bijna alle landen zijn er momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan internationale reizigers, om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vaak is een negatieve PCR-test met een begeleidend certificaat van de testuitslag verplicht om het land te mogen betreden. Onze PCR-testen zijn inclusief internationaal reiscertificaat, voor zowel zakelijk als particulier reizen. Meer weten? Kijk op coronatest voor reizen.

Maak direct een afspraak voor een PCR-test in Beverwijk

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak