PCR-test Haarlem

Op zoek naar een betrouwbare PCR-test? Maak een afspraak en ontvang een PCR-test met certificaat (Engelstalig). Testservice.nl heeft diverse locaties in Nederland waaronder in Den Haag, Amsterdam en Haarlem. 

Maak direct een afspraak

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Coronatest Haarlem

Wil je een PCR-test afnemen in de omgeving van Haarlem? Boek dan nu online je afspraak en kom langs bij onze coronatest locatie Haarlem. De PCR-testen van Testservice.nl zijn CE-gecertificeerd en betrouwbaar bevonden door het RIVM.

Wanneer krijg ik de PCR-test uitslag?

Je ontvangt de uitslag doorgaans dezelfde dag en uiterlijk de volgende dag. Ben je vóór 13:00 getest? Dan ontvang je de uitslag voor 22:00 diezelfde dag.

pcr-test haarlem
pcr-test

Wat is een PCR-test?

Met een coronatest kan worden vastgesteld of je besmet bent met het coronavirus en ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat. De test wordt afgenomen met een keel en neus swab. Om een monster af te kunnen nemen, wordt er een staafje gebruikt. De testafname inclusief administratieve verwerking duurt ongeveer drie à vijf minuten per persoon. Het materiaal wordt vervolgens naar het laboratorium gestuurd en daar wordt vastgesteld of je wel of niet besmet bent met het virus.

PCR-test en reizen naar het buitenland

Bijna alle landen hebben momenteel inreisbeperkingen aan binnenkomende reizigers opgelegd, om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vaak is een negatieve PCR-test en een begeleidend certificaat van de testuitslag noodzakelijk om toegang tot het land te krijgen. Wij bieden PCR-testen met certificaat, voor zowel zakelijk als particulier. Lees hier meer over de PCR-test reizen.

Onze testlocaties

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Maak direct een afspraak voor een PCR-test in Haarlem

Vergeet niet je paspoort of ID (geen rijbewijs) mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak