PCR-test Hoofddorp

Op zoek naar een betrouwbare PCR-test? Maak een afspraak en ontvang een PCR-test met certificaat (Engelstalig). Testservice.nl heeft diverse locaties in Nederland waaronder in Den Haag, Amsterdam en Haarlem. 

Maak direct een afspraak

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

PCR-test met certificaat Hoofddorp

Woon je in de buurt van Hoofddorp en wil je zo snel mogelijk een PCR-test af laten nemen? Boek dan snel je afspraak en kom langs op onze corona testlocatie Hoofddorp. De PCR-testen van Testservice.nl zijn CE-gecertificeerd en betrouwbaar bevonden door het RIVM.

pcr-test
pcr-test hoofddorp

Wat is een PCR-test?

Met een PCR coronatest kan worden geconcludeerd of je besmet bent met het coronavirus en ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat. De test wordt met behulp van een wattenstaafje via de neus en mond afgenomen. De testafname inclusief administratieve verwerking duurt ongeveer drie à vijf minuten per persoon. Het monster wordt vervolgens naar het laboratorium gestuurd en daar wordt vastgesteld of je wel of niet besmet bent met het virus.

PCR-test voor vakantie

Momenteel zijn er in bijna alle landen inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers, om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vaak is een negatieve PCR-test en een begeleidend certificaat vereist om toegang te krijgen tot het land. Bij onze PCR-test is het internationaal reiscertificaat standaard inbegrepen, voor zowel zakelijk als particulier. Lees meer over coronatest voor vakantie.

Onze testlocaties

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Maak direct een afspraak voor een PCR-test in Hoofddorp

Vergeet niet je paspoort of ID (geen rijbewijs) mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak