PCR-test Scheveningen

Op zoek naar een betrouwbare PCR-test? Maak een afspraak voor slechts €129,- en ontvang een PCR-test met certificaat (Engelstalig). Testservice.nl heeft diverse locaties in Nederland waaronder in Den Haag, Amsterdam en Haarlem. 

Maak direct een afspraak

Snelle uitslag

Binnen 15 minuten de uitslag bij een sneltest. PCR-test dezelfde of volgende dag.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Thuis en op locatie testen mogelijk. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorg professionals.

PCR-test + certificaat Scheveningen

Ben je van plan om binnenkort naar het buitenland te reizen en moet je daarom vooraf een PCR-test doen? Testservice.nl heeft verschillende PCR-testlocaties in Nederland. Onze PCR-test is CE-gecertificeerd en goedgekeurd door het RIVM. Woon je in (de buurt van) Scheveningen en wil je zo snel mogelijk een PCR-test af laten nemen? Boek dan snel je afspraak en kom langs op onze corona testlocatie Scheveningen, op slechts tien minuten rijden. De dichtstbijzijnde locatie in Den Haag is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Wanneer krijg ik de PCR-test uitslag?

Ben je vóór 13:00 getest? Dan ontvang je de uitslag van de PCR-test voor 22:00 diezelfde dag. Ben je getest na 13.00, dan ontvang je de uitslag uiterlijk de volgende dag!

sneltest pcr test corona
pcr-test scheveningen

De PCR-test

Met een PCR-test kan worden vastgesteld of je besmet bent met het coronavirus. De test wordt afgenomen door middel van een keel- en neusswab. De testafname, inclusief administratieve verwerking, duurt ongeveer drie à vijf minuten per persoon. Het materiaal wordt vervolgens naar het laboratorium gestuurd, waar wordt gekeken of je al dan niet besmet bent met het coronavirus. Wanneer de uitslag negatief is ontvang je tevens een internationaal reiscertificaat.

Reizen naar het buitenland met PCR-test

Voor bijna alle landen zijn er momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers, om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vaak is een negatieve PCR-test met een begeleidend certificaat van de testuitslag verplicht om het land in te mogen reizen. Onze PCR-testen zijn inclusief internationaal reiscertificaat, voor zowel zakelijk als particulier reizen. Meer weten? Kijk op coronatest voor reizen.

Maak direct een afspraak voor een PCR-test in Scheveningen

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak