PCR-test Schiphol

Op zoek naar een betrouwbare PCR-test? Maak een afspraak voor slechts €129,- en ontvang een PCR-test met certificaat (Engelstalig). Testservice.nl heeft diverse locaties in Nederland waaronder in Den Haag, Amsterdam en Haarlem. 

Maak direct een afspraak

Snelle uitslag

Binnen 15 minuten de uitslag bij een sneltest. PCR-test dezelfde of volgende dag.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Thuis en op locatie testen mogelijk. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorg professionals.

PCR-test met certificaat Schiphol

Ga je binnenkort op reis naar het buitenland en moet je daarom van tevoren een PCR-test te doen? Testservice.nl biedt PCR-testen aan op verschillende locaties in Nederland. Onze PCR-testen zijn CE-gecertificeerd en officieel gevalideerd door het RIVM. Ben je opzoek naar een testlocatie in de buurt van Schiphol? Boek dan snel je afspraak en kom langs op onze corona testlocatie Schiphol, op slechts tien minuten rijden. De dichtstbijzijnde locatie in Hoofddorp is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Wanneer krijg ik de PCR-test uitslag?

Je ontvangt de uitslag van de PCR-test altijd binnen 24 uur. Ben je vóór 13:00 getest? Dan ontvang je de uitslag nog voor 22:00 diezelfde dag. Ben je getest na 13.00, dan ontvang je de uitslag uiterlijk de volgende dag!

pcr-test schiphol
pcr-test

Wat is een PCR-test?

Met een PCR-test kan worden vastgesteld of je besmet bent met het coronavirus. De test, inclusief administratieve verwerking, duurt ongeveer drie à vijf minuten per persoon en wordt afgenomen middels een keel- en neusswab. Vervolgens wordt het materiaal naar het laboratorium gestuurd, waar wordt gekeken of je besmet bent met het coronavirus. Wanneer de uitslag negatief is ontvang je van ons -naast je uitslag- een internationaal reiscertificaat.

PCR-test en reizen naar het buitenland

Voor bijna alle landen zijn er momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan internationale reizigers, om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vaak is een negatieve PCR-test met een begeleidend certificaat van de testuitslag verplicht om het land te mogen betreden. Onze PCR-testen zijn inclusief internationaal reiscertificaat, voor zowel zakelijk als particulier reizen. Meer weten? Kijk op coronatest voor reizen.

Maak direct een afspraak voor een PCR-test in Schiphol

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak