PCR-test Utrecht

Op zoek naar een betrouwbare PCR-test? Maak een afspraak en ontvang een PCR-test met certificaat (Engelstalig). Testservice.nl heeft diverse locaties in Nederland waaronder in Den Haag, Amsterdam en Haarlem. 

Maak direct een afspraak

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

PCR-test met certificaat Utrecht

Ben je van plan om binnenkort naar het buitenland te reizen en dien je voorafgaand hieraan een PCR-test af te nemen? Testservice.nl verzorgt PCR-testen in verschillende steden in Nederland. Onze PCR-test is CE-gecertificeerd en gevalideerd door het RIVM. Woon je in (de buurt van) Utrecht en wil je zo snel mogelijk een PCR-test af laten nemen? Boek dan snel je afspraak en kom langs op onze corona testlocatie Utrecht, op slechts een half uurtje rijden van het stadscentrum. De dichtstbijzijnde locatie in Amsterdam-Zuid is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

pcr-test
pcr-test utrecht

Wat is een PCR-test?

Met een PCR-test kan worden vastgesteld of je besmet bent met het coronavirus. De test wordt afgenomen met een keel- en neusswab, waarvoor een staafje gebruikt wordt. De testafname, inclusief administratieve verwerking, duurt ongeveer drie à vijf minuten per persoon. Het materiaal wordt vervolgens naar het laboratorium gestuurd. Hier wordt vastgesteld of je wel of niet besmet bent met het coronavirus. Wanneer de uitslag negatief is ontvang je van ons tevens een internationaal reiscertificaat. 

PCR-test en reizen naar het buitenland

Voor bijna alle internationale reisbestemmingen zijn er momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers, om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vaak is een negatieve PCR-test en een begeleidend certificaat van de testuitslag verplicht om toegang tot het land te krijgen. Onze PCR-testen zijn inclusief internationaal reiscertificaat, voor zowel zakelijk als particulier reizen. Lees hier meer over bij coronatest voor reizen.

Onze testlocaties

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Maak direct een afspraak voor een PCR-test in Utrecht

Vergeet niet je paspoort of ID (geen rijbewijs) mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak