PCR-test Zoetermeer

Op zoek naar een betrouwbare PCR-test? Maak een afspraak en ontvang een PCR-test met certificaat (Engelstalig). Testservice.nl heeft diverse locaties in Nederland waaronder in Den Haag, Amsterdam en Haarlem. 

Maak direct een afspraak

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test zelfde dag uitslag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

PCR-test met certificaat Zoetermeer

Ben je van plan om binnenkort naar het buitenland te reizen en dien je daarom een PCR-test af te nemen? Testservice.nl heeft verschillende PCR-testlocaties in Nederland. Onze PCR-test is CE-gecertificeerd en officieel gevalideerd door het RIVM. Woon je in (de buurt van) Zoetermeer en wil je zo snel mogelijk een PCR-test af laten nemen? Boek dan snel je afspraak en kom langs op onze corona testlocatie Zoetermeer, op slechts een half uurtje rijden vanaf het stadscentrum. De dichtstbijzijnde locatie in Den Haag is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

sneltest pcr test corona
pcr-test zoetermeer

PCR-test Zoetermeer - wat is het?

Met een PCR-test kan worden vastgesteld of je besmet bent met het coronavirus. De test wordt afgenomen met een keel- en neusswab. De testafname, inclusief administratieve verwerking, duurt ongeveer drie à vijf minuten per persoon. Het materiaal wordt vervolgens naar het laboratorium gestuurd, waar wordt vastgesteld of je wel of niet besmet bent met het coronavirus. Wanneer de uitslag negatief is ontvang je van ons tevens een internationaal reiscertificaat.

PCR-test en reizen naar het buitenland

Voor bijna alle landen zijn er momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers, om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vaak is een negatieve PCR-test en een begeleidend certificaat van de testuitslag verplicht om het land in te mogen reizen. Onze PCR-testen zijn inclusief internationaal reiscertificaat, voor zowel zakelijk als particulier reizen. Meer weten? Kijk op vakantie en corona

Onze testlocaties

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Maak direct een afspraak voor een PCR-test in Zoetermeer

Vergeet niet je paspoort of ID (geen rijbewijs) mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak