Sneltest Alphen aan den Rijn

De antigeen sneltest is een coronatest waarmee je direct de uitslag krijgt. Testservice.nl biedt deze test op meerdere locaties in Nederland aan. Onder andere kan je getest worden in Amsterdam, Diemen, Haarlem, Schiphol/Hoofddorp en Den Haag. 

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak

Snelle uitslag

Binnen 30 minuten de uitslag bij sneltest. PCR-test dezelfde of volgende dag.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Thuis en op locatie testen mogelijk. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorg professionals.

Sneltest Alphen aan den Rijn

Heb je last van klachten en wil je daarom direct weten of je besmet bent met het coronavirus? Dat kan met een antigeen sneltest. Testservice.nl biedt antigeen sneltesten aan in verschillende steden in Nederland. Onze sneltesten zijn CE-gecertificeerd en officieel gevalideerd door het RIVM. Woon je in (de buurt van) Alphen aan den Rijn en wil je zo snel mogelijk een antigeen sneltest doen? Boek dan snel je afspraak en kom langs op onze testlocatie Alphen aan den Rijn, op slechts een twintig minuten rijden vanaf het centrum. De dichtstbijzijnde locatie in Zoetermeer is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

afspraak-coronatest-sneltest-pcr-test
pcr test antigeen sneltest corona

Wat is een sneltest?

Een antigeen sneltest kan vaststellen of je op dat moment besmet bent met het coronavirus. De test wordt afgenomen middels een keel en neus swab. In het lab wordt het testmateriaal onderzocht op eiwitten (antigenen) van het virus. Zo kan er direct worden geconcludeerd of je op dat moment besmet bent met het virus.

Reserveer snel een afspraak of bel voor een maatoplossing

Boek een coronatest afspraak snel en gemakkelijk op de door jou gewenste tijd en locatie. Wil je al jouw werknemers in één keer laten testen? Neem dan contact met ons op. Naast antigeen sneltesten bieden wij tevens PCR-testen aan.

Onze testlocaties

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Maak direct een afspraak voor een sneltest in Alphen aan den Rijn

Vergeet niet je paspoort of ID (geen rijbewijs) mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak