Sneltest Amstelveen

De antigeen sneltest is een coronatest waarmee je direct de uitslag krijgt. Testservice.nl biedt deze test op meerdere locaties in Nederland aan. Onder andere kan je getest worden in Amsterdam, Diemen, Haarlem, Schiphol/Hoofddorp en Den Haag. 

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak

Snelle uitslag

Binnen 30 minuten de uitslag bij sneltest. PCR-test dezelfde of volgende dag.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Thuis en op locatie testen mogelijk. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorg professionals.

Sneltest Amstelveen

Heb je last van klachten en wil je zo snel mogelijk weten of je besmet bent met het corona virus? Dat kan met een antigeen sneltest. Testservice.nl neemt antigeen sneltesten af in verschillende steden in Nederland. Onze sneltesten zijn CE-gecertificeerd en officieel gevalideerd door het RIVM. Woon je in (de buurt van) Amstelveen en wil je zo snel mogelijk een antigeen sneltest laten afnemen? Boek dan snel je afspraak en kom langs bij onze testlocatie Amstelveen, op slechts een paar minuten rijden vanaf het centrum. Onze dichtstbijzijnde locatie in Amsterdam-Zuid is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

pcr-test-reizen-antigeen-sneltest
afspraak-coronatest-sneltest-pcr-test

Wat is een sneltest?

Een antigeen sneltest kan direct vaststellen of je op dat moment besmet bent met het coronavirus. De test wordt afgenomen met een staafje middels een keel en neus swab en vervolgens naar het lab gestuurd. Daar wordt het testmateriaal vervolgens onderzocht op eiwitten (antigenen) van het virus. Hierdoor kan er direct worden geconcludeerd of je besmet bent met het virus.

Service van Testservice.nl

Boek een coronatest afspraak snel en gemakkelijk op de door jou gewenste tijd en locatie. Wil je al jouw werknemers in één keer laten testen? Neem dan contact met ons op. Naast antigeen sneltesten bieden wij tevens PCR-testen aan.

Onze testlocaties

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Maak direct een afspraak voor een sneltest in Amstelveen

Vergeet niet je paspoort of ID (geen rijbewijs) mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak