Sneltest Amsterdam

De antigeen sneltest is een coronatest waarmee je direct de uitslag krijgt. Testservice.nl biedt deze test op meerdere locaties in Nederland aan. Onder andere kan je getest worden in Amsterdam, Diemen, Haarlem, Schiphol/Hoofddorp en Den Haag. 

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak

Snelle uitslag

Binnen 30 minuten de uitslag bij sneltest. PCR-test dezelfde of volgende dag.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Thuis en op locatie testen mogelijk. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorg professionals.

Onze testlocaties in Amsterdam

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Sneltest Amsterdam

Heb je corona symptomen en wil je direct weten of je besmet bent met het virus? Dit kan met onze antigeen sneltest. Reserveer nu online je afspraak en kom langs op onze testlocatie in Amsterdam. Onze sneltests zijn CE-gecertificeerd en betrouwbaar bevonden door het RIVM.

pcr-test-reizen-antigeen-sneltest
afspraak-coronatest-sneltest-pcr-test

Wat is een sneltest?

Een antigeen sneltest kan direct vaststellen of je bent besmet met het coronavirus. De test wordt afgenomen middels een keel en neus swab. Om een monster af te kunnen nemen, wordt er een staafje gebruikt. In het lab wordt het testmateriaal onderzocht op eiwitten (antigenen) van het virus. Zo kan er direct worden geconcludeerd of je wel of niet besmet bent met het virus.

Het voordeel van Testservice.nl

Boek een coronatest afspraak snel en gemakkelijk op de door jou gewenste locatie. Wil je al jouw werknemers in een keer laten testen? Neem dan contact met ons op. Ook bieden wij PCR-testen aan.

Onze testlocaties

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Maak direct een afspraak voor een sneltest in Amsterdam

Vergeet niet je paspoort of ID (geen rijbewijs) mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak