Sneltest Delft

De antigeen sneltest is een coronatest waarmee je direct de uitslag krijgt. Testservice.nl biedt deze test op meerdere locaties in Nederland aan. Onder andere kan je getest worden in Amsterdam, Diemen, Haarlem, Schiphol/Hoofddorp en Den Haag. 

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak

Snelle uitslag

Binnen 30 minuten de uitslag bij sneltest. PCR-test dezelfde of volgende dag.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Thuis en op locatie testen mogelijk. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorg professionals.

Sneltest Delft

Heb je last van klachten en wil je direct weten of je besmet bent met het corona virus? Dat kan met een antigeen sneltest. Testservice.nl biedt antigeen sneltesten aan in verschillende steden in Nederland. Onze sneltesten zijn CE-gecertificeerd en officieel goedgekeurd door het RIVM. Woon je in (de buurt van) Delft en wil je snel een antigeen sneltest laten afnemen? Boek dan snel je afspraak voor onze testlocatie Delft, op slechts twintig minuten rijden vanaf het centrum. De dichtstbijzijnde locatie in Den Haag is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Wanneer krijg ik de uitslag?

De testuitslag van een antigeen sneltest al bekend binnen ca. 30 minuten. Hierdoor weet je snel of je wel of niet besmet bent met het coronavirus.

sneltest pcr test corona
pcr test sneltest corona

Wat is een sneltest?

Een antigeen sneltest kan zeer snel vaststellen of je besmet bent met het coronavirus. De test wordt afgenomen met een staafje middels een keel en neus swab. In het lab wordt het testmateriaal onderzocht op eiwitten (antigenen) van het virus. Hierdoor kan er direct worden bekeken of je besmet bent met het virus.

Sneltesten voor bedrijven en evenementen

De sneltesten van Testservice.nl zijn ook beschikbaar voor bedrijven, ondernemingen en organisaties. We kunnen binnen 2 uur op locatie zijn om alle medewerkers te testen op het virus. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk voor werknemers om zelf langs te komen op een van onze locaties. Zo creëren we samen een veilige werkomgeving.

Reserveer snel een afspraak of bel voor een maatoplossing

Boek een coronatest afspraak snel en gemakkelijk op de door jou gewenste tijd en locatie. Wil je al jouw werknemers in één keer laten testen? Bel ons dan voor een maatoplossing: 085-0600654.
Naast antigeen sneltesten bieden wij tevens PCR-testen aan.

Maak direct een afspraak voor een sneltest in Delft

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak