Sneltest Diemen

De antigeen sneltest is een coronatest waarmee je direct de uitslag krijgt. Testservice.nl biedt deze test op meerdere locaties in Nederland aan. Onder andere kan je getest worden in Amsterdam, Diemen, Haarlem, Schiphol/Hoofddorp en Den Haag. 

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak

Snelle uitslag

Binnen 30 minuten de uitslag bij sneltest. PCR-test dezelfde of volgende dag.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Thuis en op locatie testen mogelijk. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorg professionals.

Sneltest Diemen

Ben je bang dat je besmet bent met het coronavirus? Met de antigeen sneltest van Testservice.nl weet je het direct. Plan online je afspraak in en kom langs op onze corona testlocatie Diemen.

Wanneer krijg ik de uitslag?

Met een antigeen sneltest kan direct worden vastgesteld of je bent besmet met het coronavirus. Deze coronatest is daardoor geschikt voor als je meteen wilt weten of je besmet bent met het virus.

pcr-test-reizen-antigeen-sneltest
testservice-locatie-afspraak-pcr-test-sneltest

Wat is een sneltest?

Met een antigeen sneltest kan direct worden vastgesteld of je bent besmet met het coronavirus.

De test wordt met behulp van een wattenstaafje via de neus en mond afgenomen. Vervolgens wordt het testmateriaal onderzocht op eiwitten (antigenen) van het virus. Zo kan er direct worden vastgesteld of je wel of niet besmet bent met het virus.

Sneltesten voor bedrijven en evenementen

Testservice.nl biedt bedrijven, ondernemingen en organisaties verschillende opties. Wij kunnen binnen 2 uur op locatie zijn om alle werknemers te testen op het virus. Natuurlijk kunnen werknemers ook zelf langskomen op een van onze locaties. Zo creëren we samen een veilige werkomgeving. Daarbij is het ook mogelijk een PCR-test af te laten nemen.

Het voordeel van Testservice.nl

Boek een coronatest afspraak snel en gemakkelijk op de door jou gewenste locatie. Wil je al jouw werknemers in een keer laten testen of heb je liever een PCR-test? Neem dan contact met ons op.

Onze testlocaties

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Maak direct een afspraak voor een sneltest in Diemen

Vergeet niet je paspoort of ID (geen rijbewijs) mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak