Sneltest Haarlem

De antigeen sneltest is een coronatest waarmee je direct de uitslag krijgt. Testservice.nl biedt deze test op meerdere locaties in Nederland aan. Onder andere kan je getest worden in Amsterdam, Diemen, Haarlem, Schiphol/Hoofddorp en Den Haag. 

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak

Snelle uitslag

Binnen 30 minuten de uitslag bij sneltest. PCR-test dezelfde of volgende dag.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Thuis en op locatie testen mogelijk. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorg professionals.

Sneltest Haarlem

Ben je bang dat je coronaverschijnselen hebt en wil je direct weten of je besmet bent met het virus? Met onze antigeen sneltest hoef je niet onnodig lang te wachten op de testuitslag. Boek nu online je afspraak en kom langs op onze COVID-19 testlocatie Haarlem. Onze sneltests zijn CE-gecertificeerd en betrouwbaar bevonden door het RIVM.

pcr-test
pcr test antigeen sneltest corona

Wat is een sneltest?

Met een antigeen sneltest kan direct worden vastgesteld of je besmet bent met het coronavirus.

De test wordt met behulp van een wattenstaafje via de neus en mond afgenomen. Hierna wordt het monster naar het laboratorium gestuurd en daar wordt het onderzocht op eiwitten (antigenen) van het virus. Zo kan er direct worden vastgesteld of je wel of niet besmet bent met het virus.

Sneltesten voor bedrijven en evenementen

Testservice.nl biedt bedrijven, ondernemingen en organisaties verschillende opties. Wij kunnen binnen 2 uur op locatie zijn om alle werknemers te testen op het virus. Natuurlijk kunnen werknemers ook zelf langskomen op een van onze locaties. Zo creëren we samen een veilige werkomgeving. Het is ook mogelijk om preventief te testen met PCR-testen.

Service van Testservice.nl

Boek een coronatest afspraak snel en gemakkelijk op de door jou gewenste locatie. Wil je al jouw werknemers in een keer laten testen of heb je liever een PCR-test? Neem dan contact met ons op.

Onze testlocaties

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Maak direct een afspraak voor een sneltest in Haarlem

Vergeet niet je paspoort of ID (geen rijbewijs) mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak