Sneltest Hoofddorp

De antigeen sneltest is een coronatest waarmee je direct de uitslag krijgt. Testservice.nl biedt deze test op meerdere locaties in Nederland aan. Onder andere kan je getest worden in Amsterdam, Diemen, Haarlem, Schiphol/Hoofddorp en Den Haag. 

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak

Snelle uitslag

Binnen 30 minuten de uitslag bij sneltest. PCR-test dezelfde of volgende dag.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Thuis en op locatie testen mogelijk. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorg professionals.

Sneltest Hoofddorp

Heb je last van klachten en wil je zo snel mogelijk weten of je besmet bent met het corona virus? Dat kan met een antigeen sneltest. Testservice.nl biedt antigeen sneltesten aan in verschillende steden in Nederland. Onze sneltesten zijn CE-gecertificeerd en gevalideerd door het RIVM. Woon je in (de buurt van) Scheveningen en wil je een antigeen sneltest af laten nemen? Boek dan snel je afspraak en kom langs op onze testlocatie Hoofddorp op slechts vijftien minuten rijden. De dichtstbijzijnde locatie in Amsterdam Zuid is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

afspraak-coronatest-sneltest-pcr-test
testservice-locatie-afspraak-pcr-test-sneltest

Wat is een sneltest?

Met de antigeen sneltest weet je direct of je wel of niet besmet bent met het coronavirus. De test wordt met behulp van een wattenstaafje via de neus en mond afgenomen. Vervolgens wordt het testmateriaal onderzocht op eiwitten (antigenen) van het virus. Zo kan er direct worden vastgesteld of je wel of niet besmet bent met het coronavirus.

Service van Testservice.nl

Boek een coronatest afspraak snel en gemakkelijk op de door jou gewenste locatie. Wil je al jouw werknemers in een keer laten testen? Neem dan contact met ons op. Ook kan je bij ons terecht voor de PCR-test.

Onze testlocaties

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam

Maak direct een afspraak voor een sneltest in Hoofddorp

Vergeet niet je paspoort of ID (geen rijbewijs) mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak