Sneltest Hoofddorp

De antigeen sneltest is een coronatest waarmee je direct de uitslag krijgt. Testservice.nl biedt deze test op meerdere locaties in Nederland aan. Onder andere kan je getest worden in Amsterdam, Diemen, Haarlem, Schiphol/Hoofddorp en Den Haag. 

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak

Snelle uitslag

Binnen 30 minuten de uitslag bij sneltest. PCR-test dezelfde of volgende dag.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Thuis en op locatie testen mogelijk. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorg professionals.

Sneltest Hoofddorp

Wil je direct weten of je besmet bent met het coronavirus? Met de antigeen sneltest van Testservice.nl hoef je niet onnodig lang te wachten op je testuitslag. Boek nu online je afspraak en kom langs op onze testlocatie Hoofddorp. Onze sneltests zijn CE-gecertificeerd en betrouwbaar bevonden door het RIVM.

Wanneer krijg ik de uitslag?

Wanneer je wilt weten of je besmet bent met het coronavirus is de antigeen sneltest de snelste optie. Het testresultaat is binnen circa 30 minuten bekend.

sneltest pcr test corona
pcr test sneltest corona

Wat is een sneltest?

Met de antigeen sneltest weet je direct of je wel of niet besmet bent met het coronavirus. De test wordt met behulp van een wattenstaafje via de neus en mond afgenomen. Vervolgens wordt het testmateriaal onderzocht op eiwitten (antigenen) van het virus. Zo kan er direct worden vastgesteld of je wel of niet besmet bent met het coronavirus.

Sneltesten voor bedrijven en evenementen

Testservice.nl biedt voor bedrijven, ondernemingen en organisaties verschillende testmogelijkheden. We kunnen binnen 2 uur langskomen om alle medewerkers te testen, maar werknemers mogen ook zelf langskomen op een van onze testlocaties. Zo houden we samen de werkvloer veilig en gezond.

Service van Testservice.nl

Boek een coronatest afspraak snel en gemakkelijk op de door jou gewenste locatie. Wil je al jouw werknemers in een keer laten testen? Bel ons dan voor een maatoplossing: 085-0600654. Ook kan je bij ons terecht voor de PCR-test.

Maak direct een afspraak voor een sneltest in Hoofddorp

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak