Sekretesspolicy Health Services The Netherlands B.V.

Detta är sekretesspolicyn för det privata aktiebolaget Health Services The Netherlands B.V., som är registrerat hos handelskammaren under nummer 82046484 och har sitt säte på Stammerhove 3 (1112VA) i Diemen. Health Services The Netherlands är också verksamt under namnet Testservice.nl.

 Detta dokument förklarar hur Testservice.nl hanterar behandlingen av dina personuppgifter. Testservice.nl hanterar behandlingen av dina personuppgifter med största omsorg.

Förvärv av personuppgifter:

Om du använder Testservice.nl:s tjänster ger du Testservice.nl vissa personuppgifter, eller så erhålls personuppgifter från dig som en del av avtalet. Personuppgifter definieras som alla uppgifter som rör en identifierad eller identifierbar fysisk person.

Personuppgifter

Testservice.nl behandlar följande (kategorier av) personuppgifter när det gäller testning av tillträde:

  • Namn och adress;
  • Födelsedatum;
  • Telefonnummer och e-postadress;
  • Datum för besöket;
  • Plats för besöket;
  • Tidsintervall för testet;
  • Bokningsnummer;
  • Medicinska uppgifter;
  • Dokumentnummer i passet eller ID-kortet;
  • Typ av identitetshandling;
  • BSN-nummer;
  • Andra personuppgifter som du lämnar.

 

I samband med våra andra tjänster och de syften som anges nedan behandlar vi:

  • Namn och adressuppgifter;
  • Födelsedatum;
  • Kontaktuppgifter (telefonnummer och e-postadress);
  • Datum för besöket;
  • Plats för besöket;
  • Tidsintervall för testet;
  • Bokningsnummer;
  • Uppgifter om företaget;
  • Medicinska uppgifter;
  • Betalningsuppgifter;
  • Dokumentnummer i passet eller ID-kortet;
  • Typ av identitetshandling;
  • BSN-nummer;
  • IP-adress;
  • Andra personuppgifter som du lämnar.

 

Vi behandlar endast personuppgifter som vi faktiskt behöver för ändamålet/tjänsterna.

Syftet med behandlingen

De personuppgifter som behandlas av Testservice.nl har följande syften:

  • Kontakta dig för att informera dig om de tjänster som du har köpt och om deras genomförande;
  • Utföra sina tjänster;
  • Förbättra servicen;
  • Betalningar;
  • Uppfyllande av rättsliga skyldigheter;
  • Gör marknadsförings- och kommunikationsuttryck;
  • Förbättra webbplatsen genom att analysera besökarnas beteende på webbplatsen;
  • Skicka ut nyhetsbrev;
  • Utbyte av uppgifter med tredje part för tillhandahållande av tjänster.

 

Grunden för behandlingen

Behandlingen av personuppgifter är endast möjlig på följande grunder: (i) rättslig skyldighet, ii) genomförande av ett avtal, iii) erhållet (uttryckligt) tillstånd från de berörda personerna och iv) legitimt intresse. Personuppgifter behandlas när Testservice.nl tillhandahåller sina tjänster. Testservice.nl behandlar endast uppgifter som Testservice.nl anser nödvändiga för att (förbättra) tjänsten och hanterar de (personliga) uppgifter som samlas in om dig och din användning av tjänsterna med omsorg. Grunden för behandlingen av dessa uppgifter är det avtal som du har ingått med Testservice.nl. Personuppgifter kan också behandlas genom att du besöker webbplatsen www.testservice.nl om du har gett ditt samtycke.

Behov av bearbetning

Behandlingen av dina personuppgifter är nödvändig för att kunna utföra tjänsterna. De tjänster som Testservice.nl erbjuder kan inte genomföras fullt ut utan att dina personuppgifter behandlas. Om ditt uttryckliga tillstånd krävs för särskilda ändamål i fråga om personuppgifter måste du ge detta tillstånd separat.

Automatiserat beslutsfattande

Det är inte fråga om automatiserat beslutsfattande.

Lagringsperiod

Personuppgifter som behandlas av Testservice.nl lagras i enlighet med relevanta lagar och förordningar. Om en längre lagringsperiod är nödvändig på grund av lagstiftning eller föreskrifter kommer personuppgifter att lagras längre i enlighet med dessa krav. Alla (erhållna) personuppgifter kommer inte att sparas längre än vad som är absolut nödvändigt.
När det gäller koronatesterna finns det en skillnad i lagringsperioden:
Negativa prov ska bevaras i minst fyra veckor.
Positiva tester ska sparas i minst ett år.
När lagringsperioden har löpt ut förstörs personuppgifterna.

Behandling av tredje part
Testservice.nl delar endast personuppgifter med tredje part om det är absolut nödvändigt för att genomföra ett avtal och för att följa relevanta lagar och förordningar. Inga personuppgifter säljs. Testservice.nl kan vara juridiskt skyldig att dela personuppgifter med tredje part. Om personuppgifter delas med tredje part, ingås avtal om behandling. De tredje parter med vilka personuppgifter delas är:

  • Bokhållaren, i syfte att ingå ett avtal. De kategorier av personuppgifter som behandlas är kontakt-, namn- och adressuppgifter samt betalningsuppgifter.
  • Programvaruleverantörer, i syfte att genomföra avtalet. De kategorier av personuppgifter som behandlas är lokaliseringsuppgifter, e-postadresser och kontakt-, namn- och adressuppgifter.
  • Tredje part som Testservice.nl involverar, t.ex. läkare, för att genomföra avtalet. De kategorier av personuppgifter som behandlas är lokaliseringsuppgifter, medicinska uppgifter, e-postadresser samt kontakt- och namnuppgifter.
  • Offentliga myndigheter, för att främja det allmänna intresset.

 

Säkerhet för personuppgifter

Testservice.nl tar skyddet av dina personuppgifter på allvar och vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa en riskjusterad säkerhetsnivå, med hänsyn till den senaste tekniken, genomförandekostnader samt arten, omfattningen, sammanhanget och behandlingsändamålen och de olika riskerna för personers rättigheter och friheter.

Yngre än 16 år?

Om du är minderårig, dvs. under 16 år, kan du endast ge ditt samtycke till behandlingen av dina personuppgifter med tillstånd av en av dina föräldrar eller vårdnadshavare. Det är då viktigt att dina föräldrar eller vårdnadshavare läser detta uttalande. De kan också utöva de rättigheter som du har i fråga om de personuppgifter som du lämnar till oss, till exempel rätten att motsätta sig (fortsatt) behandling av dina personuppgifter eller rätten att granska och korrigera dina uppgifter.

Ansvarsfriskrivning

Genom att använda webbplatsen godkänner du ansvarsfriskrivningen. Testservice.nl förbehåller sig rätten att när som helst ändra innehållet på sin webbplats och/eller denna ansvarsfriskrivning utan att informera sina kunder och/eller användare av webbplatsen om denna ändring. Innehållet på webbplatsen har sammanställts med största möjliga omsorg, men kan ändå innehålla felaktigheter eller vara ofullständigt. Testservice.nl tar inget som helst ansvar för skador som orsakats av, eller är en följd av, användningen av webbplatsen. Användningen av denna webbplats sker helt och hållet på användarens egen risk och bekostnad. Inga rättigheter kan härledas från innehållet på webbplatsen. Alla texter på webbplatsen är upphovsrättsligt skyddade och ägs av Testservice.nl i den mån de inte tillhör tredje part.

Cookieförklaring

Testservice.nl använder tekniska och funktionella cookies. Cookies är små textfiler som skickas när du besöker en webbplats för att göra besökarnas användarupplevelse effektivare. Testservice.nl har laglig rätt att lagra cookies på din enhet om dessa cookies är absolut nödvändiga för att du ska kunna använda webbplatsen. För andra typer av cookies krävs ditt tillstånd. Vi rekommenderar att du accepterar cookies för att webbplatsen ska vara användarvänlig. Besökare på webbplatsen har ett incheckningsalternativ.

De cookies som Testservice.nl använder är funktionella cookies: dessa cookies ser till att webbplatsen fungerar korrekt. Dessa cookies har ingen inverkan på den personliga integriteten, så du behöver inte be om eller bevilja något tillstånd. Dessa cookies lagrar dina webbläsarinställningar, t.ex. för att vår webbplats ska kunna visas på bästa sätt eller för att webbplatsen ska vara tillgänglig (lastbalansering), men även cookies som säkerställer att inga andra cookies får placeras (no-follow).

Med ditt tillstånd placerar vi "spårningscookies" på din dator. Vi använder dessa cookies för att hålla reda på vilka sidor du besöker för att skapa en profil av ditt beteende på nätet. Denna profil är inte kopplad till ditt namn, din adress, din e-postadress osv., utan endast för att anpassa annonser till din profil så att de är så relevanta som möjligt för dig.

På webbplatsen Testservice.nl placeras cookies från Google för Google Analytics. Detta innebär att Testservice.nl inte kan koppla information till en fysisk person. Vi sparar ingen information om vad du gör på internet. Google Analytics kan vara skyldigt enligt tillämpliga lagar och förordningar att ge tillgång till dessa uppgifter. Om du har några frågor om detta kan du kontakta oss via info@testservice.nl.

Användning av sociala medier

Testservice.nl använder cookies från tredje part för att optimera webbplatsen. Vissa cookies placeras av tredjepartstjänster som visas på webbplatsen. Tredje part är Google Analytics och sociala medier (LinkedIn, Facebook, Twitter). Användningen av cookies från andra företag (tredje parter) omfattas av det berörda företagets sekretess- och cookiepolicy. När du klickar på knappen för sociala medier på webbplatsen placeras en cookie för sociala medier. På så sätt kan de sociala medierna känna igen din IP-adress när du delar en artikel på webbplatsen. Testservice.nl hänvisar dig till dessa parters sekretess- och cookie-deklarationer för cookies från sociala medier och de uppgifter och/eller personuppgifter som de samlar in med detta.

Inställningar för webbläsaren

Om du inte vill att webbplatser ska placera cookies på den enhet du använder för att se webbplatsen kan du ändra inställningarna i din webbläsare. Innan en cookie placeras får du en varning och måste ge ditt tillstånd till att cookien placeras. Om du inte gör det kan det till exempel leda till att webbplatsen fungerar sämre. Du kan justera inställningarna i din webbläsare så att webbläsaren vägrar alla cookies och även cookies från tredje part. Du kan också radera cookies som har placerats. För att göra detta måste du justera inställningarna i din webbläsare via inställningar, och sedan kan du justera sekretessinställningarna.

Denna integritetspolicy gäller inte för webbplatser från tredje part som är länkade till denna webbplats. Vi kan inte garantera att dessa tredje parter hanterar dina personuppgifter på ett tillförlitligt eller säkert sätt. Vi rekommenderar att du läser dessa webbplatsers integritetspolicy innan du använder dem.

De registrerades rättigheter

Som registrerad har du följande rättigheter:

  • Rätt till tillgång;
    Som registrerad har du rätt att få bekräftelse på om dina personuppgifter behandlas eller inte och, om så är fallet, att få tillgång till dem.
  • Rätt till rättelse;
    Du har rätt att få felaktiga uppgifter rättade och kompletterade.
  • Rätt till radering av uppgifter;
    Utan oskäligt dröjsmål ska den registrerade få sina personuppgifter om honom eller henne raderade.
  • Rätt till begränsning av behandlingen;
    Som registrerad har du rätt att begränsa behandlingen av dina personuppgifter. Kontakta Testservice.nl för att göra det.
  • Rätt till dataportabilitet;
    Den registrerade har rätt att få de personuppgifter som rör honom eller henne och som han eller hon har lämnat till Testservice.nl i en strukturerad, gemensam och maskinläsbar form, och att överföra dessa uppgifter till Testservice.nl utan att hindras av den ansvariga för behandlingen till vilken uppgifterna lämnades.
  • Rätt till invändningar;
    Den registrerade ska ha rätt att när som helst invända mot behandlingen av personuppgifter som rör honom eller henne, inklusive profilering på grundval av dessa bestämmelser, av skäl som hänför sig till hans eller hennes särskilda situation. Testservice.nl ska upphöra med behandlingen av personuppgifter om det inte finns tvingande legitima skäl för att göra detta som väger tyngre än den registrerades intressen, friheter och rättigheter i samband med utövandet, fastställandet eller upprätthållandet av rättsliga anspråk.

 

Klagomål

Om du har ett klagomål om hur Testservice.nl hanterar dina personuppgifter, eller om du vill utöva någon av de rättigheter som nämns ovan, kan du kontakta oss via webbplatsen eller via e-post på följande adress info@testservice.nl.

För att försäkra oss om att du vill utöva en rättighet för dig själv måste vi fastställa din identitet i enlighet med tillämpliga regler. Vi ber dig att inte skicka en kopia av din identitetshandling. Testservice.nl svarar på din begäran så snart som möjligt, dock senast inom 4 veckor.

Du kan också lämna in ett klagomål till myndigheten för skydd av personuppgifter. Detta är den behöriga tillsynsmyndigheten. Du kan kontakta oss via den här länken: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

 

Ändringar i sekretesspolicyn

Testservice.nl kan justera sekretesspolicyn när som helst. Den senaste versionen publiceras på webbplatsen. Håll därför alltid ett öga på webbplatsen för att se den senaste versionen. Om den nya sekretesspolicyn har konsekvenser för hur vi behandlar uppgifter som redan har samlats in om dig kommer vi att informera dig via e-post.

Denna version antogs senast den 22 november 2021.