Maak direct een afspraak voor een coronatest in Den Haag

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak

PCR-test

€99,-
Thuistest ook mogelijk

Antigeen sneltest

€45,-
Thuistest ook mogelijk

Zakelijk/Events

Op aanvraag
Thuistest ook mogelijk

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest. PCR-test dezelfde of volgende dag.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Thuis en op locatie testen mogelijk. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorg professionals.

Afspraak coronatest Den Haag

Wil je direct weten of je besmet bent met het coronavirus of heb je net een vakantie geboekt?

Testservice.nl biedt coronatesten die officieel gevalideerd zijn door het RIVM. Met onze antigeen sneltest krijg je binnen 30 minuten de uitslag en kan je direct door met jouw dagelijkse activiteiten. Ga je op reis en heb je een reisverklaring nodig? Dan is onze PCR-test is inclusief internationaal reiscertificaat geschikt, voor zowel zakelijk als particulier.

Reizen met internationaal reiscertificaat

Bijna alle landen hebben momenteel extra maatregelen voor reizigers vastgesteld, om verspreiding van het virus te voorkomen. Om een land binnen te komen dien je vaak in het bezit te zijn van een negatieve PCR-test en internationaal reiscertificaat. In enkele gevallen is het tonen van een negatieve sneltest voldoende. Het volledige overzicht van de inreisbeperkingen en noodzakelijke documenten voor jouw vakantiebestemming kun je vinden middels het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Lees hier meer over corona en vakantie.

Certificaat voor autoreis naar Duitsland

Ga je met de auto naar Duitsland? Hiervoor is onze antigeen sneltest geschikt. Bij deze test krijg je van ons een Engels certificaat met alle vereisten die nodig zijn om de Duitse grens over te mogen. De uitslag ontvang je binnen 30 minuten, in PDF formaat. Zo kan je direct jouw reis voortzetten.

sneltest pcr test corona
pcr test sneltest corona

Coronatest in Den Haag

Bij de testlocatie in Den Haag van Testservice.nl is het mogelijk om snel een PCR-test of sneltest te doen. 

PCR-test met reiscertificaat

Heb je een reisverklaring nodig voor jouw vakantie? Hiervoor is de PCR-test geschikt. Bij deze test ontvang je van ons een internationaal reiscertifcaat. De test wordt middels een wattenstaafje via de neus en mond afgenomen. Binnen maximaal 48 uur ontvang je van ons de uitslag. Ben je vóór 13:00 getest? Dan ontvang je het resultaat rond 22:00 diezelfde dag. 

Wat is een sneltest?

Met een sneltest kan je direct vaststellen of je besmet bent met het coronavirus. De test wordt afgenomen middels een keel en neus swab. Vervolgens krijg je na 30 minuten de uitslag. Echter is de antigeen sneltest in veel gevallen niet geschikt om mee te reizen. Hiervoor is vaak een PCR-test met internationaal reiscertificaat noodzakelijk.

Sneltesten voor werknemers in Den Haag

Wil je verzekerd zijn van een coronavrije werkvloer? Met een preventief testbeleid kun je ervoor zorgen dat al jouw werknemers weer veilig naar kantoor kunnen. Testservice.nl biedt voor bedrijven, ondernemingen en organisaties verschillende testoplossingen. Lees hier meer over het preventief testen van werknemers.

Maak direct een afspraak voor een coronatest in Den Haag

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak