Maak direct een afspraak voor een coronatest in Hoofddorp

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak

PCR-test

€99,-
Thuistest ook mogelijk

Antigeen sneltest

€45,-
Thuistest ook mogelijk

Zakelijk/Events

Op aanvraag
Thuistest ook mogelijk

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest. PCR-test dezelfde of volgende dag.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Thuis en op locatie testen mogelijk. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorg professionals.

Afspraak coronatest Hoofddorp

Ga je binnenkort op vakantie of wil je weer veilig naar werk? Testservice.nl biedt coronatesten die officieel gevalideerd zijn door het RIVM. Met een antigeen sneltest heb je meteen zekerheid en weet je binnen 30 minuten of je besmet bent met het coronavirus. Heb je een internationale reisverklaring nodig voor jouw vakantiebestemming? Onze PCR-test is inclusief reiscertificaat en zorgt ervoor dat je toegang krijgt tot het land.

Coronatesten en vakanties naar het buitenland

Veel landen hebben momenteel inreisbeperkingen opgelegd aan binnenkomende reizigers, om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Om toegang te krijgen tot een land dien je vaak een negatieve PCR-test inclusief internationaal reiscertificaat te laten zien. In enkele gevallen is een negatieve sneltest voldoende om het land binnen te komen. Een volledig overzicht van de maatregelen en verplichte documenten voor jouw reisbestemming kun je vinden middels het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Lees hier meer over reizen en corona.

sneltest pcr test corona
pcr test sneltest corona

Coronatest afnemen in Hoofddorp

Testservice.nl biedt PCR-testen en sneltesten aan in Hoofddorp. De locatie is ook ideaal voor als je naar Schiphol moet. 

De PCR-test

Voor veel buitenlandse reizen dien je momenteel een PCR-test af te nemen. Testservice.nl biedt deze PCR-testen aan, inclusief internationaal reiscertificaat. De test wordt afgenomen middels een keel en neus swab en binnen maximaal 48 uur ontvang je van ons de uitslag. Ben je vóór 13:00 getest? Dan ontvang je het resultaat rond 22:00 diezelfde dag. 

Sneltest afnemen

Voor de mensen die direct willen weten of ze besmet zijn met het coronavirus, is de antigeen sneltest geschikt. De test wordt middels een wattenstaafje via de neus en mond afgenomen. Vervolgens ontvang je na 15 minuten van ons de uitslag. Voor reizen is een antigeen sneltest vaak niet voldoende. Hiervoor is in veel gevallen een PCR-test met internationaal reiscertificaat noodzakelijk.

Preventief werknemers testen in Hoofddorp

Ben je op zoek naar een preventieve teststrategie voor jouw bedrijf? Door het testen van alle werknemers creëer je een veilige en coronavrije werkvloer. Testservice.nll biedt voor bedrijven, ondernemingen en organisaties verschillende oplossingen. Lees hier meer het testen van medewerkers.

Maak direct een afspraak voor een coronatest in Hoofddorp

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak