Maak direct een afspraak voor een coronatest in Amsterdam

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak

PCR-test

€89,-
Thuistest ook mogelijk

Antigeen sneltest

€39,-
Thuistest ook mogelijk

Zakelijk/Events

Op aanvraag
Thuistest ook mogelijk

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest. PCR-test dezelfde of volgende dag.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Thuis en op locatie testen mogelijk. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorg professionals.

Coronatest Amsterdam Noord

Ga je binnenkort op vakantie? De coronatesten van Testservice.nl zijn officieel door het RIVM betrouwbaar bevonden. Zo weet je zeker dat je gezond op pad gaat. Indien snelheid van de uitslag een belangrijke factor is, kies dan de antigeen sneltest. De PCR-test is ideaal om te voldoen aan de inreisbeperkingen van de meeste landen. Bij Testservice.nl is de PCR-test inclusief een Engelstalig internationaal reiscertificaat, voor zowel zakelijk als particulier.

Reizen naar het buitenland

Vrijwel alle landen hebben momenteel inreisbeperkingen aan binnenkomende reizigers opgelegd, om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vaak is een negatieve PCR-test en internationaal reiscertificaat noodzakelijk om toegang te krijgen tot het land. In enkele landen is het tonen van een negatieve sneltest voldoende. Een actueel overzicht met alle maatregelen en eisen voor jouw reisbestemming kun je vinden middels het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

sneltest pcr test corona
pcr test sneltest corona

Coronatest afspraak Amsterdam Noord

Bij Testservice.nl kan je snel terecht voor de PCR-test en sneltest inclusief certificaat.

Wat is een PCR-test?

Met een PCR-test kan worden vastgesteld of je besmet bent met het coronavirus en ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat. De test wordt afgenomen middels een keel en neus swab. Binnen maximaal 48 uur ontvang je van ons de uitslag. Ben je vóór 13:00 getest? Dan ontvang je het resultaat rond 22:00 diezelfde dag. Lees hier meer informatie over onze PCR-test.

Een sneltest afnemen

Met een antigeen sneltest weet je direct of je besmet bent met het coronavirus. De test wordt middels een wattenstaafje via de neus en mond afgenomen. Vervolgens krijg je na 30 minuten de uitslag. Bij een antigeen sneltest krijg je geen internationaal reiscertificaat. In veel gevallen is deze test daarom niet geschikt om mee te reizen. Lees hier meer informatie over onze antigeen sneltest.

Sneltesten voor bedrijven in Amsterdam Noord

Wil je al jouw werknemers preventief testen? Testservice.nl biedt voor bedrijven, ondernemingen en organisaties verschillende testoplossingen. Zo zorgen we samen voor een veilige werkomgeving. Lees hier meer over preventief testen op de werkvloer.

Maak direct een afspraak voor een coronatest in Amsterdam

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak