Maak direct een afspraak voor een coronatest in Amsterdam Centrum

Vergeet niet je paspoort of identiteitskaart (geen rijbewijs) mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€89,-

Spoed PCR-test

€129,-

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test dezelfde dag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Afspraak coronatest Amsterdam Centrum

Ga je binnenkort op vakantie of wil je veilig aan het werk? De coronatesten van Testservice.nl zijn officieel door het RIVM betrouwbaar bevonden. Zo weet je zeker dat je gezond op pad gaat. Indien snelheid van de uitslag een belangrijke factor is, kies dan de antigeen sneltest. De PCR-test en een antigeen sneltest zijn ideaal om te voldoen aan de inreisbeperkingen van de meeste landen. Bij Testservice.nl zijn beide testen inclusief een Engelstalig internationaal reiscertificaat, voor zowel zakelijk als particulier.

Coronatesten en vakantie

Veel landen hebben inreisbeperkingen aan binnenkomende reizigers opgelegd, om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vaak is een negatieve PCR-test en internationaal reiscertificaat noodzakelijk om toegang te krijgen tot het land. In enkele landen is het tonen van een negatieve sneltest voldoende. Lees hier alles over coronatesten en vakantie.

pcr-test-reizen-antigeen-sneltest

Alle testlocaties in Amsterdam

Amsterdam Centrum

Nieuwezijds Voorburgwal 178, 1012 SJ Amsterdam
pcr test antigeen sneltest corona

Coronatest afspraak in Amsterdam Centrum

Bij Testservice.nl kan je snel terecht voor de PCR-test en sneltest inclusief certificaat in Amsterdam Centrum.

Wat is een PCR-test?

Met een PCR-test kan worden vastgesteld of je besmet bent met het coronavirus en ontvang je van ons een internationaal reiscertificaat. De test wordt afgenomen middels een keel en neus swab. 

Snel de uitslag nodig? Boek dan de spoed PCR-test en krijg de uitslag al binnen 1 uur!

Een sneltest afnemen

Met een antigeen sneltest weet je direct of je besmet bent met het coronavirus. De test wordt middels een wattenstaafje via de neus afgenomen. 

Sneltesten voor bedrijven in Amsterdam Centrum

Wil je al jouw werknemers preventief testen? Testservice.nl biedt voor bedrijven, ondernemingen en organisaties verschillende testoplossingen. Zo zorgen we samen voor een veilige werkomgeving. Neem contact op voor meer informatie.

Maak direct een afspraak voor een coronatest in Amsterdam Centrum

Vergeet niet je paspoort of ID (geen rijbewijs) mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak