Maak direct een afspraak voor een coronatest in Alphen aan den Rijn

Vergeet niet je paspoort of identiteitskaart (geen rijbewijs) mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€79,-

Spoed PCR-test

€149,-

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test dezelfde dag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Coronatest Alphen aan den Rijn

De Testservice coronatestlocatie bevindt zich in het winkelcentrum Ridderhof tegenover de Albert Heijn.

Ga je binnenkort op vakantie of wil je direct weten of je besmet bent met het coronavirus? Testservice.nl biedt coronatesten die officieel gevalideerd zijn door het RIVM. De antigeen sneltest zorgt ervoor dat je binnen 30 minuten weet of je besmet bent met het coronavirus. Onze PCR-test is geschikt om mee te reizen. Bij deze test krijg je van ons een officieel reiscertificaat, waardoor je toegang krijgt tot jouw internationale vakantiebestemming.

Coronatesten en reizen

De meeste landen willen zeker weten dat inkomende reizigers niet besmet zijn met het coronavirus op het moment dat zij het land betreden. Daarom moet je momenteel voor vrijwel alle landen in staat zijn om een negatieve uitslag van een coronatest te laten zien. Vaak is een negatieve PCR-test en internationaal reiscertificaat verplicht, maar in enkele gevallen is een negatieve sneltest voldoende. Een volledig overzicht van de maatregelen en verplichte documenten voor jouw vakantiebestemming kun je vinden middels het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Lees hier meer over coronatesten en reizen.

sneltest pcr test corona
pcr test antigeen sneltest corona

Coronatest afspraak in Alphen aan den Rijn

Testservice.nl biedt PCR-testen en sneltesten aan op de testlocatie in Alphen aan den Rijn. Maak snel een afspraak via onze website, vaak kan je dezelfde dag nog terecht.

PCR-test afspraak

Wil je op vakantie en dien je hiervoor in het bezit te zijn van een negatieve PCR-test inclusief reisverklaring? Testservice.nl biedt PCR-testen aan, inclusief internationaal reiscertificaat. De test wordt middels een wattenstaafje via de neus en mond afgenomen. Je ontvangt dezelfde dag vóór 22:00 de uitslag.

Wat is een sneltest?

Als je direct wilt weten of je besmet bent met het coronavirus, is de antigeen sneltest een goede optie. De test wordt afgenomen middels een neus swab. Binnen 30 minuten ontvang je van ons de uitslag en heb je dus direct zekerheid. Voor reizen is de antigeen sneltest meestal niet geschikt. Hiervoor is vaak een PCR-test met internationaal reiscertificaat verplicht.

Sneltest voor bedrijven in Alphen aan den Rijn

Wil je een veilige werkplek creëren voor jouw werknemers? Dit kan met een preventief testbeleid.Testservice.nl biedt voor bedrijven, ondernemingen en organisaties verschillende oplossingen. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de mogelijkheden.

Maak direct een afspraak voor een coronatest in Alphen aan den Rijn

Vergeet niet je paspoort of ID (geen rijbewijs) mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak