Maak direct een afspraak voor een coronatest in Haarlem Noord

Vergeet niet je paspoort of identiteitskaart (geen rijbewijs) mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€79,-

Spoed PCR-test

€149,-

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test dezelfde dag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Coronatest Haarlem Noord

Wil je direct weten of je besmet bent met het coronavirus of ga bijvoorbeeld op reis of op vakantie? Testservice.nl biedt PCR- en antigeen sneltesten die officieel gevalideerd zijn door het RIVM. De antigeen sneltest zorgt ervoor dat je binnen 30 minuten weet of je besmet bent met het coronavirus. Onze PCR-test is geschikt voor op reis. Bij deze test krijg je van ons een internationaal Engelstalige reiscertificaat, waardoor je toegang krijgt tot jouw vakantieadres.

Coronatesten en reizen

De meeste landen willen zeker weten dat inkomende reizigers niet besmet zijn met het coronavirus op het moment dat zij het land betreden. Daarom moet je momenteel voor vrijwel alle landen in staat zijn om een negatieve uitslag van een coronatest te laten zien. Vaak is een negatieve PCR-test en internationaal reiscertificaat verplicht, maar in enkele gevallen is een negatieve antigeen sneltest voldoende. Raadpleeg de meest up to date informatie van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor een volledig overzicht van de maatregelen en verplichte documenten voor jouw vakantiebestemming. Lees hier meer over coronatesten en reizen.

sneltest pcr test corona
pcr test antigeen sneltest corona

Coronatest afspraak in Haarlem Noord

Testservice.nl biedt PCR-testen en sneltesten aan op de locatie in Haarlem Noord. In deze ruime locatie ben je snel en veilig getest. Maak snel een afspraak via onze website. Er is voldoende capaciteit dus meestal kun je dezelfde dag nog terecht.

PCR-test afspraak Haarlem Noord

Ga je op reis en dien je hiervoor in het bezit te zijn van een negatieve PCR-test inclusief Engelstalig reisdocument? Testservice.nl biedt PCR-testen aan, inclusief internationaal reisdocument. De test wordt middels een wattenstaafje via de neus en mond afgenomen. Je ontvangt per mail dezelfde dag vóór 22:00 de uitslag.

Wat is een sneltest?

Als je direct wilt weten of je besmet bent met het coronavirus, is de antigeen sneltest de juiste. De test wordt afgenomen middels een enkele neus swab. Binnen 30 minuten ontvang je van ons de uitslag en heb je dus direct zekerheid. Voor reizen is de antigeen sneltest meestal niet geschikt. Hiervoor is vaak een PCR-test met internationaal reiscertificaat verplicht.

Sneltest voor bedrijven in Haarlem Noord

Wil je een veilige werkplek creëren voor jouw werknemers? Dit kan met een preventief testbeleid. Testservice.nl biedt voor bedrijven, ondernemingen en organisaties verschillende oplossingen. Neem contact op voor een op maat gemaakte offerte.

Maak direct een afspraak voor een coronatest in Haarlem Noord

Vergeet niet je paspoort of ID (geen rijbewijs) mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak