Maak direct een afspraak voor een coronatest in Veenendaal

Vergeet niet je paspoort of identiteitskaart (geen rijbewijs) mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak

Antigeen sneltest

€39,-

PCR-test

€79,-

Spoed PCR-test

€149,-

Snelle uitslag

Direct uitslag bij sneltest en spoed PCR-test. Budget PCR-test dezelfde dag vóór 22:00.

Betrouwbaar

De tests die wij gebruiken zijn officieel door het RIVM gevalideerd.

Service

Zakelijk op locatie testen mogelijk of op onze locaties. Binnen 2 uur op locatie.

Medisch toezicht

Samenwerking GGD en BIG geregistreerde zorgprofessionals.

Afspraak coronatest Veenendaal

Wil je veilig aan het werk of ga je binnenkort op vakantie? De coronatesten van Testservice.nl zijn officieel door het RIVM betrouwbaar bevonden. Zo weet je zeker dat je gezond op pad gaat.

Mocht er snelheid gebaat zijn bij de uitslag, kies dan de antigeen sneltest. De PCR-test is ideaal om te voldoen aan de inreisbeperkingen van de meeste landen. Bij Testservice.nl is de PCR-test inclusief een Engelstalig internationaal reiscertificaat, voor zowel zakelijk als particulier.

Coronatesten en vakantie

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, hebben veel landen momenteel inreisbeperkingen aan binnenkomende reizigers opgelegd. Vaak is een negatieve PCR-test en internationaal reiscertificaat noodzakelijk om toegang te krijgen tot het land. In enkele landen is het tonen van een negatieve sneltest voldoende. Lees hier alles over coronatesten en vakantie.

sneltest pcr test corona
pcr test antigeen sneltest corona

Coronatest afspraak in Veenendaal

Bij Testservice.nl kan je snel terecht voor de PCR-test en sneltest inclusief certificaat. Daarbij ontvang je nu ook een QR-code bij de uitslag, deze valt te gebruiken in de CoronaCheckApp. 

Wat is een PCR-test?

Om te weten of je besmet bent met het coronavirus kan je een een PCR-test doen. De test wordt afgenomen middels een keel en neus swab. Je ontvangt dezelfde dag vóór 22:00 de uitslag.

De antigeen sneltest

Weet direct of je besmet bent met het coronavirus met de antigeen sneltest. Middels een wattenstaafje via de neus wordt de test afgenomen. Vervolgens krijg je binnen 30 minuten de uitslag. 

Maak direct een afspraak voor een coronatest in Veenendaal

Vergeet niet je paspoort of ID (geen rijbewijs) mee te nemen naar de testlocatie. Wil je meerdere afspraken maken? Boek dan opvolgend in het boekingssysteem elke persoon apart met zijn/haar persoonsgegevens.

Maak direct een afspraak